Støt Lokalt | julefrokost, julebal mm.

Trænger I til at mødes i trygge rammer, så fortvivl ej. Flere steder i Rebild bydes der ind til julefrokost, julebal mm.

Rold StorKro

Er I nogle venner, en familie eller et lille firma tilbydes der i år en "Corona-venlig julefrokost-light" alle fredage og lørdage i perioden 20. november - 19. december 2020. I samme periode er der som noget nyt også mulighed for en 3 eller 4 retters julemiddag. 

Hvis I vil la' bilen stå, så er der mulighed for at bestille overnatning både i forbindelse med julefrokost-light og julemiddagen.

Derudover afvikles der lørdag og søndage op til jul, frokost med travetur for hele familien.

Røverstuen

Hver lørdag og søndag i december fra kl. 12.00-15.00 er der lagt op til familie julefrokoster med buffet hos Røverstuen. Læs mere om menuen på Røverstuens side.

St. Binderup kro

"Lørdag, den 21/11, 28/11, 5/12 og 12/12 fra kl. 18.30 arrangerer vi vores traditionsrige julefrokoster. Få en hyggelig aften med venner, familie og/eller medarbejdere. Bestil vores flotte julebuffet, som naturligvis indeholder alle julens lækkerier" Kilde: St. Binderup kro

Læs mere om juleballet og juleophold hos St. Binderup kro.

Suldrup kro

Hos Suldrup kro kan du udover den traditionelle julefrokost også vælge "den store nordisk jule tapas 2020". Maden kan nydes på kroen, eller bestilles til afhentning.

Læs mere om de to julemenuer på Suldrup kros hjemmside.

Tophuset - (Top Karens Hus)

Julefrokost arrangementet er aflyst, MEN Tophuset tilbyder en juleplatte i perioden 28. november - 20. december.

Find mere information om bord reservation hos Tophuset.

Terndrup kro

Terndrup kro byder ind til julebuffet, julehygge og julefrokost. Der er mulighed for julebuffet hver torsdag og adventssøndage og/eller julefrokost i krostuen.

Se juleplakaten med det store udvalg fra Terndrup kro.

Mosskovpavillonen

Fra den 11. november kan du spise julemad hos Mosskovpavillionen, hvor der både er mulighed for at bestille Mosskovpavillonens julanretning til frokost. Derudover kan der bestilles julemad i forbindelse med jule tema aften den 20/11, 4/12 og 18/12 ved Mosskovpavillonen - læs mere om menuen her.

 

Se hele oversigten over området spisesteder her.

Det er en omskiftelig tid og vi tager forbehold for eventuelle ændringer. Ret gerne direkte henvendelse ved spørgsmål. Tak for forståelsen.