skip_to_main_content

Storebælt Camping- og Feriecenter, hytteudlejning

Udlejning af 10 femstjernede hytter på hver 25 kvadratmeter. Hytterne har soveplads til 6 personer, køkken med al nødvendigt grej og udstyr, spisebord, toilet & badebruser. Sengepladser: 2 dobbeltsenge m/boksmadras (140 x 200) og 1 køjeseng (70x200). I hytterne findes køleskab, dobb. kogeblus, kaffemaskine, el-kedel, service, fjernsyn, dyner og puder.

Hytterne er velegnede til mange formål - både til ren afslapning i de smukke omgivelser eller hvis du f.eks. mangler overnatningsmuligheder til familiefesten.

Campingpladsen ligger med direkte udsigt til Storebælt og Storebæltsbroen. En helt unik campingplads et stenkast fra Storebælt's kyst. Ligegyldig hvor på pladsen du befinder dig, har du den bedste udsigt du kunne tænke dig. Lyset på Storebæltsbroen om aftenen og solnedgangen over havet, er et helt fantastisk syn.

Livet helt ud til kysten giver uanede muligheder for at dyrke al form for vandaktivitet og sport. Dykning på åbent hav med instruktør, er også en af de populære aktiviteter. "Bien" - et gammelt flot træskib som lægger til ved bådebroen og tager gæster med på fisketur.