©  Foto:

Sunset Boulevard

Hos Sunset Boulevard i Holstebro får du kvalitets fastfood som lækre burgere, sandwich, pommes frites og desserter. Sunset Boulevard pirrer smagsløgene med god smag, gode råvarer og mad med bid i - også som take away.

 

 

Der er fastfood, og så er der os. Sunset Boulevard føles bare bedre. Vi gør os nemlig umage på take away i Holstebro. Vi går op i kvalitet, jagter de helt rigtige råvarer og den perfekte balance mellem friskhed og effektivitet. Det betyder, at vi ikke alene kan servere et måltid, der smager af mere, men som også føles bedre.

Vi tilbyder:
• Burgere
• Salater
• Desserter
• Sandwich

Vi kan kendes på vores  imødekommenhed, ihærdighed og professionalisme; vi både kan og vil levere - hver gang! Hvad der var rekord i går er standard i dag og utilfredsstillende i morgen. Vi gør os umage - hver gang! Vi er ikke kun et sted, hvor gæsterne får god og frisklavet mad eller take away. Vi er et sted, hvor der er rart at være. Hvor der er hyggeligt, og hvor vi til enhver tid ønsker at få vores gæster til at føle sig velkomne, set, hørt og forkælede.

Ønsker du at bestille online, kan det naturligvis også lade sig gøre på vores hjemmeside. Det er nemmere end du tror!