VisitDenmark

Svanholm Gods Gårdbutik

I cafébutikken sælger vi vore egne produkter såsom friskmalket mælk, lamme- og oksekød, rug- og speltbrød, æblemost og honning. Da vi ikke selv producerer saft, øl, mel, kaffe og diverse slikkerier har vi entreret med andre dygtige, hovedsageligt lokale producenter, således at du i cafébutikken kan købe alt hvad økohjertet begærer.

I cafébutikken er der også mulighed for at sidde ned og nyde kaffe, te, æblemost, hjemmebagt kage og Svanholm is, udviklet i samarbejde med Hansens Flødeis. Kom og bliv udfordret på smagsløgene - vores tomat-is er allerede ved at udvikle sig til en sællert. Vi laver også årstidens suppe med hjemmelavet creme fraiche og Tokes fantastiske speltbrød. På en kold dag lokker vi med varm chokolade, selvfølgelig lavet på vores gode jerseymælk. Cafébutikken har gratis WIFI.

Helt tæt på har vi plantet et fint stykke jordbær til selvpluk. Så i jordbærsæsonen er det muligt at køre hjem med bøtter og baljer og maver fulde af friske økologiske jordbær.

Se Caféens åbningstider her. I jordbærsæsonen (midsommer til primo august) vil der være åbent alle ugens dage.

Friske grøntsager kan du købe alle ugens dage i den hyggelige grøntbutik lige ved siden af cafébutikken. Grøntbutikken er selvbetjent og vi tager dankort.