VisitDenmark

Thaifoodhome

Thai Food Home er en hyggelig thailandsk restaurant i centrum af Odder med et stort udvalg af klassiske thailandske retter. Desuden er Thai Food Home stedet, hvis du er på udkig efter lækker frisklavet sushi.

Alt det bedste fra det thailandske køkken

Kendetegnende for thaimad er smagsrigdommen og krydderierne - surt, sødt og stærkt mixet i en spændende blanding som er uvant for os nordboere.

Nøglen til at thaimad har en naturlig friskhed, er tilberedningen i wok. Man beholder grøntsagernes naturlige sprødhed og smag. Mad i wok er mere fedtfattig og sund. Det svære ved thaimad er den store mængde krydderier og sammensætningen af dem kan være svært. 
Vores Thai takeaway ligger vægt på kvallitet og smagsoplevelser. Vi bruger udelukkende friske råvarer og alle retter bliver lavet med omsorg og sjæl af vores dygtige kokke, det gør Thaifoodhome's retter til en helt speciel smagsoplevelse.

Hos Thaifoodhome kan du vælge mellem en lang række orientalske forretter og hovedretter tilberedt med kærlighed.

 

Et godt udvalg af frisklavet sushi

Udover den thailandske mad, kan du også bestille lækker hjemmelavet sushi hos Thaifoodhome. Den dygtige kok laver traditionel sushi, men også unikke retter med egne opskrifter. Er du på udkig efter den bedste to go sushi, så er Thaifoodhome stedet for dig.

 

Catering - bestil en eksotisk menu til den næste fest

Thaifoodhome tilbyder også at levere maden til events såsom bryllup, konfirmation, fødselsdagsfest eller barnedåb. Hvis du vil imponere dine venner med en anderledes gæstemenu, så står Thaifoodhome's passionerede kokke klar at levere en smagsfest af en anden verden. Kontakt Thaifoodhome for en uforpligtende snak.