©  Foto:

Torvedage i Vejby 2024 - fyldt med lokal charme og delikatesser

Dyk ned i det lokale markedsliv i Vejby, hvor Vejbys Torvedage tilbyder alt fra håndværk til delikatesser. Oplev stemningen på dette hyggelige marked med et stort udvalg af varer, der alle bærer præg af lokalt håndværk og passion. Kom og nyd en lørdag med lokal atmosfære og unikke fund hos Vejbys Torvedage.

 

Vejbys torvedage udgør et stemningsfuldt marked centralt placeret i hjertet af den historiske by Vejby.

Her kan du gå på opdagelse blandt en bred vifte af varer, der spænder fra fristende kager til elegant flettede pileprodukter, frodige stauder, håndstrikkede tekstiler, komfortable sutsko, unikke hjemmedrejede piber og nostalgiske postkort.

Men det stopper ikke der - markedet byder også på børnevenlige bøger, velduftende sæber, delikate safter og marmelader, snaps med lokale urter, friske lokale grøntsager og bær, samt honning fra nærområdet. Der er smykker, keramik, og endda hjemmesyet undertøj - og meget mere!

Datoer 2024:

  • 29. juni
  • 06. juli
  • 13. juli
  • 20. juli
  • 27. juli
  • Tidspunkt kl. 10.00-13.00

Med et varieret udvalg og en atmosfære af hygge og samvær, har Vejbys torvedage udviklet sig til et fast lørdagstradition for mange. Deres mantra, "Lokalt produceret - lokalt solgt", har kun fået større betydning i løbet af de 12 år, hvor markedet har været en del af bylivet. Og naturligvis kan man også nyde Byens Bedste Latte hos Niels og Tudi, der driver den hyggelige café på stedet.