©  Foto:

Toto til Summer Session i Tivoli Friheden

I år afholder Tivoli Friheden koncertkonceptet Summer Session i samarbejde med Live Nation. Glæd dig til at opleve Toto når de indtager scenen i Tivoli Friheden til Summer Session.

Summer Session i Tivoli Friheden

Summer Session præsenteres i samarbejde med Live Nation og er et udendørskoncept som består af en række koncerter med internationale hovednavne.

Toto

Toto er et af de hyppigst turnerede og bedst sælgende bands i verden. De er et af de få bands fra 70'erne, der har overlevet og holdt sig relevant. På Spotify har de over 3,4 milliarder streams og de samlede afspilninger på tværs af alle platforme nærmer sig fem milliarder. Blandt deres største hits er "Africa" som i sig selv har over én milliard streams på Spotify.

Glæd dig til at synge og danse med på hits som "Africa", "Hold The Line" og "Rosanna" når Toto indtager scenen d. 6. juli 2024 klokken 19.

Samarbejde med Live Nation

Konceptet Summer Session afholdes i samarbejde med Live Nation. Sæsonkort, firmabilletter, VIP-kort m.m. giver ikke adgang til koncerten. Adgang til koncerten kan kun ske med gyldig koncertbillet. Køb din billet på Ticketmaster eller Live Nations hjemmeside.

Se, hvad andre deler på Instagram

#tivolifriheden #visitaarhus