Vinterstemmer

(UDSAT til 2021) Forestillingen Vinterstemmer af HamletScenen

Foto: HamletScenen
Begivenheder
Begivenheder
Oplev HamletScenens nye borgerforestilling Vinterstemmer – et opråb til verden mod den kultur, der sætter den ungdommelige krop i centrum og sætter alderdommen lig et handicap. FORESTILLINGEN ER UDSKUDT TIL 2021. DATO FØLGER....
Adresse

Svingelport 6-8

3000 Helsingør

Kontakt

E-mail:info@hamletscenen.dk

Telefon:+4549216979

Et opråb mod den plastificeredefitnessverden

Borgerforestilling Vinterstemmer råber op mod den kultur, der sætter den fysiske ungdommelige krop i centrum. Det er et opråb mod den plastificerede fitnessverden, hvor alderdommen sættes lig et handicap.

Et afsnit af vores liv, vi ikke vil acceptere

Alderdommen er et afsnit af vores liv, som vi ikke vil konfronteres med eller acceptere; sorgen, tabet, forfald og ældning. Forestillingen er et opråb til en verden, hvor erfaring ikke er værdsat, og hvor "smart i en fart" er et succeskriterie. Hvor langsomhed, refleksion, anderledeshed ikke er værdi. Hvor døden, ensomheden, forfald og ældning oftest ikke reflekteres såvel i samfundet som i kunsten og teatret.

Den unikke persons individuelle historie

Forestillingen foregår i et tidsmæssigt udefinerbart univers. Vi er i fortiden, i nutiden, i drømmenes verden, i fremtiden. I den indre verden. Erindringerne. En gruppe ældre mennesker bebor scenen. De bevæger sig fra anonymiteten til den unikke person. Den individuelle livshistorie. Menneskets indre er i fokus. Individer af kød og blod, der med deres egen stemmer og baggrund, råt, hudløst og uskolet, stiller spørgsmål.

Læs mere om forestillingen, der spiller på den gamle brandstation i Helsingør.

Adresse

Svingelport 6-8

3000 Helsingør

Åbningstider

26 May 20 / 07 Jun 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

20:00 -

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland