VisitDenmark

Vesterhavsgården i Cold Hawaii og Nationalpark Thy

Feriecenter med gode muligheder for aktiv ferie.

Lej et hel feriecenter!!

Vesterhavsgården danner den perfekte ramme om ferien, festen, teambuildingen, fætter-kusine weekenden, kurset mm. Her er mulighed for uforstyrret fællesskab midt i den smukke natur. I kan med andre ord leje hele centret uden at skulle dele det med andre. Fra grunden, alle lejligheder og spisesalen er der udsigt over Flade Sø med Vesterhavet i baggrunden og Thy Nationalpark som nærmeste nabo.

I kan bo og lave mad i hver jeres lejlighed med 2-4 sengepladser. I kan også vælge at lave mad sammen i vores storkøkken, få mad udefra eller bruge vores kok og spise sammen i spisesalen.

På Vestkysten skifter vejret ofte mellem det barske og det blide. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde gode aktiviteter ude såvel som inde. I hovedhuset er der en sportshal, hvor I kan træne, danse og spille bold, badminton, basket, volley mm. I multirummet kan i spille pool, bordtennis og dart.

Vores gæster er kendte for at leve et naturligt sundt og aktivt liv tæt på naturen. Gæsterne har ofte vandresko, løbesko, cykler, kajakker, fiskestænger eller surfboards med. når vejret svigter, kan kroppen lege og træne i gymnastiksalen eller multirummet med tilhørende saunaområde.

Stå op og hør fuglene synge. Fuglelivet i området på og omkring Vesterhavsgården er helt fantastisk. Glem computeren, mobilen og gi´dig selv og dem du elsker tid og nærvær. Vi hjælper på vej ved et bevidst fravalg af TV og computer i lejlighederne. Vesterhavsgården og Vesterhavet ved Vestervig skal opleves. Her er alle muligheder for fællesskab med fordybelse, nærvær, eftertanke, sjove aktiviteter, kærlighed og glæde

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Vesterhavsgården.