Gå til indhold
©  Foto:

Vinterbad som en Viking!

NATIONALPARKEN OG HERSLEV HAVN: Kom og mærk det kolde gys og den efterfølgende varme følelse af velvære, som fylder hele kroppen når man vinterbader!

Nationalpark Skjoldungernes Land inviterer alle, erfarne som nye, til vinterbadning ved Gershøj Havn d. 18. februar og Herslev Havn d. 17. februar. 

Når man har oplevet det kolde gys kan man drøne direkte ind i en varm mobil sauna og nyde en lækker lokal frokost til sidst.

Herslev Bryghus serverer en frokost med lokale råvarer som hedder 'Kalv, brød & surt'. Kalvene har gået på Herslevs marker i sommer, brødet bagt af mel fra Østagergård og grønsagerne er fra Stensbølsgård på Hornsherred. 

Frokostgæster må meget gerne booke spisning på Herslev Bryghus til: mdj@herslevbryghus.dk

Er du helt ny i "det kolde gys" -vinterbadning?

Hvis man ikke er erfaren udi vinterbadning, er der mulighed for at få en god introduktion og sikkerhedsbriefing af naturvejlederen Sofie Clauson-Kass, som også vil være tilstede ved arrangementet. 

Praktisk

Vinterbadning og sauna er gratis - men tilmelding er nødvendig da badningen skal ske i forskellige tidsrum, så der er plads til alle. 

Der vil ikke være indendørs omklædningsfaciliteter, men en omklædnings-pavillion er sat op på havnen hvor man kan skifte og klæde om. 

Medbring: 

  • En ven eller familien
  • Sko eller sandaler
  • Hue som kan beholdes på under vand :)
  • Badekåbe/håndklæde
  • Evt. badetøj

Share your wonders: