Warm Nordic

Besøg Warm Nordic flagship store i hjertet af Aarhus og oplev et stort udvalg af dansk design.

Hos Warm Nordic finder du et eksklusivt mix af klassisk design fra 50’erne og 60’erne samt design af nye, danske og internationale designere. Kollektionen består af møbler, lamper og accessories, som forener solidt håndværk, kvalitet og hjemlig hygge i et farverigt univers.

Flagship store midt i Aarhus

Warm Nordic flagship store ligger centralt placeret i en af Aarhus’ hyggelige gader, M.P. Bruuns Gade, der er fyldt med liv og spændende butikker og restauranter. Kig forbi og hør meget mere om Warm Nordic og få super vejledning af butikspersonalet til gavekøb, indretning og meget mere.

Et nyt, dansk designbrand

Warm Nordic er et nyt, dansk designbrand, som rendyrker den varme, nordiske æstetik og stemning. Med den stærke skandinaviske designhistorie som fundament bygger Warm Nordic bro mellem fortid og nutid, mellem tradition og fornyelse.

I et kurateret og helstøbt designunivers varetager Warm Nordic designarven efter internationalt kendte ikoner som Hans Olsen, Knud Færch, Svend Aage Holm-Sørensen og Arne Hovmand-Olsen. Af nutidige designere finder man blandt mange andre Studio Føy, Isabel Ahm, Welling/Ludvik og Rikke Frost.

#warmnordic #visitaarhus #visitaarhusregionen