Gå til indhold
©  Foto:

We Feat - Guldsmedgade i Aarhus

100% PURE 

We Feat er et 100% økologisk madsted med fokus på sundhed, både fysisk og mentalt, men også socialt. Vi serverer et sundt alternativt til nutidens fastfood. Maden, som laves ærligt foran vores gæster, serveres i en bowl og man kan følge med i hele processen. Ydermere går vi meget ud af at lave en lækker kop kaffe, som er vores egen private label fremstillet efter lige netop vores smag, og sidst laver vi på stedet et super udvalg af lækre friske juice med masser tanker bag.

Hos os er mennesket og oplevelsen i fokus. Vores ypperste mål er at finde frem til lige netop dét den enkelte gæst ønsker og vi gør meget ud af at give lidt af os selv hver gang vi taler med en gæst.
Vi har indrettet vores sted så man vil finde det indbydende, hyggeligt og med en god og hyggelig atmosfære og stemning. Der er mulighed for at sidde og arbejde da vi har sørget for wifi og strøm overalt i butikken.

Vi åbner tidligt om morgenen og står klar med diverse friske morgenmadsprodukter. Hele formiddagen går vi og skærer alt op i hånden, så vi kan sikre kvalitet og friskhed er i top.
Vi er taknemmelige for hver eneste gæst som vælger at træde ind i vores hyggelige omgivelser, og vi vil se frem til at se jer alle sammen.

Share your wonders: