Winterspring Desserts

Winterspring giver dig eksklusive nordiske desserter, vegetarisk morgenmad og afternoon tea - med muligheden for at toppe hele den søde oplevelse med et glas champagne.

De prisbelønnede Winterspring is har allerede været på markedet i et stykke tid, og nu har de åbnet en restaurant i hjertet af København. Og her kan du ikke kun vælge is - her får du også innovative desserter, vegetarisk morgenmad eller kan forkæle dig med en afternoon tea menu. Du kan også købe månedens isdessertboks lavet med sæsonens ingredienser med hjem.

Alle smage hos Winterspring er nordiske og med interessante og innovative kombinationer, du måske ikke lige har smagt før. Du kan for eksempel prøve deres servering med saltkaramel, pastinak og hasselnød, en græskartærte med vaniljeis eller måske desserten med chokolade, hyben og kirsebær. Det hele er lavet med økologiske og naturlige ingredienser.

Holdet bag Winterspring har opnået stor anerkendelse og modtaget både danske og internationale priser for deres is og sorbeter. Lige meget om du er der for en kop kaffe, friskbagte specialiteter eller kokkenes desserter fra menukortet, så er Winterspring et sted, hvor du kan nyde det søde øjeblik.

Dessertbaren ligger i hyggelige Store Strandstræde lige ved pulserende Nyhavn. Baren har gennemgået en transformation med hjælp fra den anerkendte indretningsarkitekt og designer Ilse Crawford, som har tilført en eksklusiv, skandinavisk og tidløs stemning.

Winterspring Thesalon i Magasin du Nord

I efteråret 2018 har Winterspring Desserts givet nyt liv til Magasin du Nords the-traditioner. På dameetagen i Magasin på Kgs. Nytorv ligger Winterspring Thesalon i de mere end 100 år gamle salonlokaler. Her serverer de mere end 25 slags specialthe, deres prisbelønnede iscremer og sorbeter sammen med kaffe fra The Coffee Collective. Foruden det, kan du nyde lette frokostanretninger, morgenmad og et velspækket kagebord hver eftermiddag.

Wintersprings velkendte, gennemførte interiør fra deres dessertbar i Store Strandstræde er også at finde i Magasin-salonen.