©  Foto:

Workshop: Vildt Broderi med kunstneren Maya Rosette

Tag med på en kreativ workshop og oplev en inspirerende dag med broderi, kunst og fællesskab hos Kunsthal Jens!

Kunstneren Maya Rosette vil guide dig. Du opfordres til at lege med materialerne på denne workshop, hvor intet er forkert.

Alle niveauer er velkomne

Inspireret af Pop Art vil denne workshop kombinere populærkulturens fastfood-emballage med broderi. Kom og skab dit eget unikke kunstværk guidet af kunstneren Maya Rosette og få indsigt i, hvordan en kunstner arbejder.

 

Tag med på en kreativ rejse og oplev en inspirerende dag med broderi, kunst og fællesskab hos Kunsthal Jens!

 

Hvad kan du forvente:

 

Intuitiv Broderi: Maya Rosette bruger broderi intuitivt, som malerstrøg på et lærred. Der er intet rigtigt eller forkert i hendes workshop. Lad dig inspirere af hendes tilgang til broderi og kom og leg.

Læring og Leg: Vil du prøve broderi for første gang, lege med materialerne, få en ny tilgang til dit broderi eller blot opleve, hvordan en kunstner arbejder? Så er denne workshop noget for dig. Du får inspiration, tips og tricks til at skabe dit eget værk og en spændende og sjov oplevelse i samvær med andre kursister. For dem, der gerne vil lære basale teknikker, vil der være nogle trin, man kan følge.

 

Alle Niveauer er velkomne: Minimumsalder: 14 år. Max. 10 deltagere per workshop.

 

Om underviseren:

Maya Rosette er kunstneren bag udstillingen Flora of the Concrete, som vises i Kunsthal Jens. At skabe visuelle oplevelser og anvende velkendte materialer og objekter på nye måder, som giver nye sammenhænge og associationer, optager Maya Rosette. Hun arbejder med skulpturer, billeder og installationer. Paletten for materialevalg er bred og indebærer filt, perler, keramik, fundne objekter, fotografi m.m

 

Ekstra Bonus:

Når du deltager i workshoppen, får du også mulighed for at se Maya Rosettes egne værker i den aktuelle udstilling Flora of the Concrete hos Kunsthal Jens. En unik chance for at opleve hendes kunstneriske univers både praktisk og teoretisk.

 

Yderligere Information:

Pris: 300 kr. per workshop.

Samme workshop afholdes to gange, så kan du ikke den ene dato, kan det være du kan den anden:

Mandag d. 15 juli kl. 13-16

Onsdag d. 17. juli kl. 10-13

 

Materialeudgift: 35 kr. (medbring gerne eget garn og undgå materialeudgiften)

Medbring: Medbring gerne egen emballage, du vil brodere på, eller brug materialer tilgængelige ved workshoppen.

Forplejning: Cafeen er åben, så du kan købe kage og drikkevarer.

Med støtte fra Sparekassen Danmark Fonden Thy