Zirkus Nemo

Foto: Zirkus Nemo
Begivenheder
Begivenheder
Zirkus Nemo, Danmarks eneste cirkus for voksne, kommer til Tangkrogen i Aarhus. I 2021 vil det berømte cirkus, med Søren Østergaard i spidsen, endnu engang byde velkommen til en aften fyldt med grin. 
Adresse

Tangkrogen

8000 Aarhus C

Et cirkus i verdensklasse

Igen vender Zirkus Nemo tilbage med intet ringere end verdenspremieren på årets zirkusforestilling. Traditionen tro bliver der tale om et festfyrværkeri af et show, der i al sin storslåethed byder på en vidunderlig cocktail af talenter i verdensklasse, humor, musik, og alt dette i det mest hæsblæsende tempo, der er set i denne del af verden i mange, mange år.

En formidabel zirkusoplevelse

Efter at have afsluttet 20-års jubilæumssæsonen sidste år, der på alle parametre var et rekordår, har zirkusdirektør Søren Østergaard brugt de seneste måneder på at forberede den forestående forestilling, og han lover allerede nu, at han igen har fundet nogle af verdens allerdygtigste zirkusartister og hyret dem til sit etablissement.

Et show bestående af gamle kendinge og nye bekendtskaber

Rygterne siger, at zirkusdirektøren har overraskelser oppe i ærmet til den kommende sæson. Denne gang i form af både gamle kendinge og mulige nye bekendtskaber, blandt andet vil den dejlige klimakteriemakrel Marianne være på spil igen.

Du kan opleve Zirkus Nemo fra den 9. juni - 4. juli 2021 på Tangkrogen i Aarhus. Du kan allerede købe billetterne nu.

#zirkusnemo #aarhus #visitaarhus

Adresse

Tangkrogen

8000 Aarhus C

Åbningstider

09 Jun 21 / 04 Jul 21

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af