VisitDenmark

Hent BIKE & STAY DK appen

Lad BIKE & STAY DK være din guide til oplevelser og campingpladser på cykelferien i Danmark.

Sådan fungerer BIKE & STAY DK app'en

Med app'en får du nemt overblik over de enkelte ruters beliggenhed, og for hver rute kan du downloade et detaljeret rutekort, som du kan tage med på turen. Kortet fungerer offline, så du skal ikke bekymre dig om roaming-takster. Derudover indeholder app'en detaljerede oplysninger om oplevelsesmuligheder og campingpladser langs og nær ruten. 

Når du opholder dig i Danmark, får du automatisk vist de ruter og campingpladser, der er tættest på dig. Med app'en i baglommen behøver du ikke at bruge så meget tid på planlægning, men kan i stedet koncentrere dig om at nyde turen og den smukke danske natur. 

App'en findes på engelsk, tysk, hollandsk og dansk og vælger automatisk den sprogversion, der matcher din mobiltelefons sprog.

Vores BIKE & STAY DK app partnere

Bike & Stay DK er udviklet af VisitDenmark og Everplaces i forbindelse med EU-projektet "Powered by Cycling: Panorama".

"Powered by Cycling: Panorama" skal give Danmarks turister gode oplevelser på cykel. 26 nye korte cykelruter skal sammen med bedre infrastruktur, cykelvenlige overnatningssteder, international markedsføring og salg af pakkerejser gøre Danmark til en cykeldestination i verdensklasse og skabe vækst i kystturismen. Projektet er knyttet til de to velbesøgte langtursruter: Vestkystruten (Tønder-Skagen) og København-Berlin ruten (Gedser-København). Partnere i "Powered by Cycling: Panorama" er Region Midtjylland, Østdansk Turisme, Destination Sydvestjylland, Nationalpark Thy, VisitDenmark og Dansk Turismefremme.

Cykelturismeprojektet ”Powered by Cycling: Panorama” er støttet af den europæiske fond for regional udvikling.