VisitDenmark
Sømærke
Hvide Sande
Velkommen til Danmarks Vestkyst

Vestkysten

Vestkysten ligner intet andet. Den er dragende og særegen. Her finder du rå og rig natur, uendelige horisonter og storslående kontraster i kulde og varme, lys og mørke, stilhed og storm.  

Fra det storslåede Vadehav i syd, til Vesterhavets smukke klitlandskaber, til Nordvestkystens idylliske kystbyer.

Find dit yndlingssted på Vestkysten her. 

Vestkystens byer

På vestkysten findes en unik levemåde. Her plads til at være alene, men omvendt også rum til at skabe fællesskab og nærvær med andre mennesker. Her har man mulighed for at udfolde sig selv – og sine drømme. 

Besøg en vestkystby og oplev vestkystlivet. 

Oplev Vestkysten

Ude vestpå  inviterer naturen dig til at strække øjnene og trække vejret. Lidt dybere. Vesterhavets salt får luften og livet til at smage af mere. Forunderligt og foranderligt.

BIKE OUT WEST

Danmarks nationale cykelrute nummer 1 er en af Danmarks længst markerede ruter og formentlig den mest varierede, udfordrende og storslåede cykeloplevelse i Danmark.

 

NATURE OUT WEST 

Naturen på Vestkysten er noget helt særligt og findes ikke lignende i resten af Danmark. Her findes hele to Nationalparker, én Geopark og to Naturparker.

FOOD OUT WEST 

Fisk i verdensklasse, saltholdig luft og driftige ildsjæle. Michelin stjerner og stjerneskud. På Vestkysten venter nære madoplevelser i verdensklasse. 

Ude vestpå

Ude vestpå leves og opleves livet på en særlig måde. Her møde Danmark uendeligheden.  Her åbner himlen og havet op. Ude vestpå går solen sidst ned. Her kan du se lyset, mærke mørket og finde meningen. Ude vestpå kommer du tæt på det, der betyder mest. 

Hvem står bag Danmarkskampagnen

Vestkystsiden er en del af kampagnen ”Meget mere end bare Danmark” . Siden er udarbejdet for at skabe øget rejselyst i Danmark og inspirere alle vore gæster til nye ferieoplevelser. Bag indsatsen står 19 danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark.

Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.