Stemmer Bygger Bro

Aarhus Festuge

Begivenheder
Begivenheder
Under Aarhus Festuge summer byen af liv og kultur. Oplev, hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser, og nyd den helt særlige festuge-stemning, der hersker overalt i byen.
Adresse

Vester Allé 3

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@aarhusfestuge.dk

Telefon:87308300

En uge med fest og farver

Aarhus Festuge er en af Nordeuropas største kulturfestivaler, hvor du kan opleve både musik, kunst, dans, teater, udstillinger, børneaktiviteter, fest og sjove happenings rundt omkring i byen. Der er noget for enhver smag, uanset om du er til det gamle og velkendte eller noget mere nyt og eksperimenterende.

Highlights under Festugen 2019

Uofficiel åbning: TV·2 med gæster, Byparken
De kalder sig godt nok Danmarks kedeligste orkester, men det var alt andet end kedsomt, da det populære orkester gik på scenen i deres hjemby og uofficielt åbnede Aarhus Festuge 2019.

Officiel gallaåbning: Lazarus, Aarhus TeaterBowies requiem, den pirrende og originale musikforestilling ’Lazarus’, havde Danmarkspremiere på Aarhus Teater og bød på en spektakulær og surrealistisk billedstrøm, vævet ind i en perlerække af Bowie-hits.

Signa, Det Åbne Hjerte
Det Åbne Hjerte var en teateroplevelse, der var svær at glemme! Aarhus Festuge og den internationalt anerkendte teatergruppe, Signa, besøgte Aarhus for første gang. Publikum blev inviteret indenfor i de forladte lokaler i det tidligere Aarhus Amtssygehus til en massiv 12 timer lang interaktiv teateroplevelse.

Bell Orchestre + Aarhus Symfoniorkester, Musikhuset Aarhus
Mødet mellem moderne musik og den klassiske løftede begge genrer til nye højder, da Bell Orchestre, som deler medlemmer med Arcade Fire, gik sammen med symfoniorkesteret.

Byens Scene
På Byens Scene i Mølleparken kunne du opleve musikalitet og talent i alle afskygninger og på alle niveauer.

Stemmer Bygger BroI 2018 lød mange tusind stemmer sammen rundt om i hele byen, da både øvede og nybegyndere stemte i og deltog i korfestivalen Stemmer Bygger Bro. I 2019 byggede de videre på succesen.

Aarhus Streetart FestivalSammen med det lokale Galleri Grisk afholdte Aarhus Festuge for tredje år i træk Aarhus Streetart Festival. Gennem hele Festugen var Byparken som forvandlet, da den fungerede som udstillingsvindue for en række af verdens anerkendte streetartkunstnere.

Den Blå Bro
Åen byggede bro mellem den skønne og fredfyldte natur omkring Brabrandsøen, hvor den har sit udspring, og den travle og pulserende midtby i Aarhus.

Festugen bygger bro

Festugen har hvert år et tema, der fungerer som inspirationskilde for årets arrangementer. Som noget unikt var temaet 'Bridging' valgt for en treårig periode, så festivalerne fra 2017-2019 alle bar det tema.

Temaet og programmet for Aarhus Festuge 2020 er ikke offentliggjort endnu - men du kan godt begynde at glæde dig til et brag af en byfest. 

#aarhusfestuge #visitaarhus 

Adresse

Vester Allé 3

8000 Aarhus C

Åbningstider

28 Aug 20 / 06 Sep 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Updated by: