Dyk med hajerne i Danmarks Hajcenter Grenaa

Foto: Kattegatcentret
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Færgevej 4

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:kc@kattegatcentret.dk

Telefon:86325200

fax:86327200

KAST DIG UD PÅ DYBT VAND OG DYK MED HAJER!
I Kattegatcentret kan du dykke med hajer - hvad enten du er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give dig oplevelser for livet, og du kan være sikker på, at sikkerheden er i top. 

Prøvedyk i Oceanariet 
Selv erfarne dykkere har sjældent stået over for hajer og en 2,5 meter lang havål, men nu har du muligheden! I vores 1,5 millioner liter store Oceanarium kommer du helt tæt på. Lad dig forsvinde i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden og send vores fem forskellige hajarter et haj-five!

Dykket starter med en briefing, hvor du hører om de mange forskellige slags fisk og hvilke hensyn, der skal tages, når du dykker sammen med dyrene. En dykkerinstruktør er med i vandet – det eneste, du skal gøre, er at nyde oplevelsen!

BIG SHARK DIVE - Sandtigerhajen venter på dig
De er der, du er der! Er du certificeret dykker, så er BIG SHARK DIVE i Kattegatcentrets tropiske hajtank en unik chance for at møde de imponerende dyr på nærmeste hold.

Det er en wauw-oplevelse ud over det sædvanlige, når store pigrokker og tropiske hajer som revlehajer og vores imponerende sandtigerhaj elegant glider forbi helt tæt på – og så er det endda helt ufarligt!

Læs mere om dykning i Kattegatcentret her

 

Adresse

Færgevej 4

8500 Grenaa

Facilities

Restaurant/Cafe

God adgang

Dykkersport

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
Destination Djursland