Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Roskilde

Comwell Roskilde er beliggende tæt på Roskilde Fjord med en fantastisk udsigt over fjorden og den smukke natur lige uden for hoveddøren

Comwell Roskilde er beliggende tæt på Roskilde Fjord med en fantastisk udsigt over fjorden og den smukke natur lige uden for hoveddøren. Det gør det til det perfekte sted for både en afslappende weekend og nogle travle arbejdsdage. Den tætte placering på både skov og strand er ideel til diverse udendørsaktiviteter. 

Hotellet er beliggende i kort afstand fra Roskilde centrum og de store attraktioner i byen. Kommer du i bil, tilbyder Comwell gratis parkering, og ellers er der offentlig transport tæt på hotellet.
Hotellet har flere skønne terrasser hvorfra den smukke udsigt over fjorden kan nydes. Comwell Roskilde tilbyder også fitness rum, pool bord, dart, m.m.

Restauranten er et kapitel for sig, hvor hotellets dygtige køkkenchef, Rasmus Rasmussen, hver dag sørger for lækker mad til gæsterne. Rasmus har vundet titlen som verdens bedste konferencekok ved en konkurrence i Chicago. Hotellet har modtaget det økologiske spisemærke i bronze som betyder at 30-60% af indkøb er økologisk. 

Hos Comwell Roskilde kan man medbringe kæledyr mod et tillægsgebyr på 250 kr. pr. nat. Der må maks være 2 hunde på et værelse. Man skal kontakte dem forinden for at høre, om der er et kæledyrs-venligt værelse ledigt.