Familie på surfin ved Løkken strand
Inspiration til

oplevelser i Danmark

Oplevelser for alle og enhver

I Danmark er der sjældent et stille øjeblik. Der er altid noget at give sig til, ligegyldigt hvor i landet du befinder dig. Ved kysterne er der et væld af vandsportsaktiviteter, i den smukke natur finder du en skov af vandreruter og fredfyldte picnicsteder, og rundt om i både mindre og større byer åbner der sig en verden af kultur, historie og smagfuld gastronomi.

Unikke oplevelser i Danmark

Leder du efter en oplevelse udover det sædvanlige, kan du finde den her. Danmark byder nemlig på en masse unikke oplevelser, som du sent vil glemme.

Danmark har det du elsker

Oplevelserne er tættere på. end du måske tror. Danmark har det, du elsker - uanset om du er til en aktiv ferie med familie, krabbefiskeri på havnen eller skal have fart på forlystelserne i ét af Danmarks sommerlande.

Oplevelser i Danmarks storbyer

Det ukendte København

For dig, der er velkendt med Københavns klassiske seværdigheder og godt vil se noget nyt, findes der mange gemte oplevelser, som ikke alle kender til.

Aarhus byder på gastronomi og kultur

Tag en miniferie i hyggelige Aarhus, og sug til dig af storbystemningen. Oplev museer af international kaliber samt urbane madmarkeder, og gå en tur u...

Aalborgs havnefront

I løbet af de seneste år er Aalborgs havnefront forvandlet fra et travlt industrikvarter til en ren oase med verdenskendt arkitektur, spændende gastro...

I H.C. Andersens fodspor i Odense

H.C. Andersen er uden tvivl en af Odenses mest ikoniske karakterer, og i byens centrum kan du finde skulpturer, der skildrer hans eventyr såvel som fo...

Gratis og billige oplevelser og events i Danmark

Der findes altid noget at lave i Danmark, for der afholdes mange events året rundt. Og det behøver ikke engang at være særlig dyrt at deltage i de mange events, for en del af dem er gratis eller ret billige at tage med til.

Gratis seværdigheder i Danmark

Vil du gratis på museum, attraktionsbesøg eller noget helt tredje, så er der heldigvis en masse at vælge imellem i Danmark.

3 hurtige for både store og små

15 actionfyldte oplevelser i Danmark

Er du til fart og spænding, ægte adrenalinkick eller bare på jagt efter en unik action-oplevelse udover det sædvanlige, så kan du finde 15 actionfyldte oplevelser her.

Gratis og billige oplevelser for børn

Vil du have ideer og inspiration til billige oplevelser for børn i Danmark, så læs med her. Find vej til museer med gratis adgang, gratis film og teater, sjove oplevelser i storbyen eller naturen og meget mere.

Sommeroplevelser i børnehøjde

Giv børnene en sjov og ganske gratis sommeroplevelse med krabbefiskeri på Rørvig Havn. Kom helt ind i den tilbagelænede feriestemning i Odsherred med hvide klitter og børnevenlige sandstrande.

Kulturoplevelser

Naturoplevelser

Find flere oplevelser her...

Foto: VisitCopenhagen