Møns Klint ligger cirka 1,5 times kørsel syd for København

Tag på budgetvenlig ferie i Danmark

Aarhus Møllestien Biking

Billig ferie i Danmark

Der er mange muligheder for at holde ferie i Danmark, der ikke koster en formue. Faktisk er en ferie i Danmark oplagt, hvis du gerne vil på budgetvenlig ferie. Lej et sommerhus, tag på cykelferie med teltoppakning eller tag på dagsture og besøg nogle af Danmarks billige og gratis seværdigheder.

Spis billigt i Danmark

Foto: Rico Feldfoss

Budgetvenlige oplevelser for store og små

Gratis seværdigheder i Danmark

Vil du gratis på museum, attraktionsbesøg eller noget helt tredje, så er der heldigvis en masse at vælge imellem i Danmark.

Gratis og billige oplevelser og events i Danmark

Der findes altid noget at lave i Danmark, for der afholdes mange events året rundt. Og det behøver ikke engang at være særlig dyrt at deltage i de mange events, for en del af dem er gratis eller ret billige at tage med til.

Gratis og billige oplevelser for børn

Vil du have ideer og inspiration til billige oplevelser for børn i Danmark, så læs med her. Find vej til museer med gratis adgang, gratis film og teater, sjove oplevelser i storbyen eller naturen og meget mere.

Overnat billigt eller gratis i Danmark

Der er flere muligheder for at bo billigt eller gratis i Danmark, hvis du vil holde feriebudgettet nede.

Billig ferie på to hjul

Med mere end 11.000 km skiltede cykelruter, ingen uovervindelige bjerge og aldrig langt til næste oplevelse eller overnatningssted er Danmark det perfekte cykelland. Derudover er det en billig og miljøvenlig måde at opleve Danmark på.