VisitDenmark
Street food i Odense.

Spis billigt i Danmark

Danmark kan byde på restauranter og spisesteder i alle prisklasser, og det sværeste er ofte blot at vælge, hvad du har lyst til. Her kan du blandt andet læse om de populære streetfood markeder.

Streetfood: Storbyernes madmekkaer

Hvis du har lyst til spise et sted, hvor valgmulighederne er mange og priserne er rimelige, så kan et streetfood marked være en god idé. Du kan finde disse markeder i de større byer. Vi har samlet nogle af dem herunder. 

Liste
Kort

Hotdogs

Det er jo ikke for sjov, at Danmark er kendt for hotdogs. Hvor mange andre lande kan prale af et hotdog mesterskab? De danske pølsevogne er et godt sted at stille sulten, hvis du er på farten - udover de klassiske pølsevogne, som vi kender dem bedst, findes der også nogle lidt anderledes varianter såsom den økologiske pølsevogn DØP

Picnic

Picnic er en klassiker, og langt de fleste af os har holdt picnic flere gange. Dog kan denne form for udespisning let gå i glemmebogen, for vejret er ikke altid til det i Danmark. Men picnic er og bliver en meget prisvenlig måde at spise på, og der findes mange dejlige områder i den danske natur, hvor du med fordel kan nyde dit måltid med en fantastisk udsigt. 

Frederiksberg Gardens is close to Copenhagen Zoo and a popular spot to meet up with friends

Billige restauranter

Danmark har restauranter i alle prisklasser, så der er mange muligheder for at gå på restaurant og nyde maden uden at skulle tage dybe indåndinger, når regningen kommer på bordet. Overalt findes der gode ressourcer som kan guide dig til de rigtige steder, det kræver bare en google søgning eller to. 

Kødbyens Fiskebar is a popular hangout and food spot in Copenhagen
Du finder Bib Gourmand restauranten, Kødbyens Fiskebar, i København.

God mad til gode priser

Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller dine kære uden at sprænge budgettet, kan du kigge på vores liste over danske Bib Gourmand-restauranter. Bib Gourmand er en international pris, der hvert år uddeles til usædvanligt gode restauranter med rimelige priser.