Her kan du finde de danske restauranter, der har modtaget Bib Gourmand-prisen. En international pris, der hvert år uddeles til usædvanlige restauranter med rimelige priser.
Holdet bag Anarki (ledet af chefchef Rune Sauer Sonnechsen) trækker inspiration fra alle verdenshjørner. Menuen skifter jævnligt og følger sæsonen og humøret i køkkenet.
Barabba serves contemporary Italian food where you can choose whether you're in the mood for the more traditional and authentic flavours, or rather want to try the well-known dishes with a modern twist, such as seaweed tiramisu.
Har du en passion for italiensk vin? Så er Enomania stedet for dig! Mens du er der, kan du passende parre vinen med en cremet risotto eller hjemmelavet italiensk pølse.
Ved hjælp af næsten 100% økologiske ingredienser skifter menuen afhængigt af, hvad restaurant Hærværk har til rådighed, og hvilken inspiration de rammes af på dagen.
På trods af en placering i de gamle kølehuse i Kødbyen i København, serverer Kødbyens Fiskebar fisk og skaldyr - og det gør de i særklasse.
På vej gennem Snaregade, kommer du på tværs af denne lækre restaurant. Marv & Bentilbyder nordisk gastronomi baseret på lokale og hovedsagelig økologiske råvarer.
På restaurant Mêlée kan du nyde en intim middagsoplevelse med franskinspirerede retter i en tilbagelænet atmosfære.
Du finder Moment på Djursland, tæt på livlige Aarhus. Restaurantens gastronomi er centreret om årstidens råvarer fra de nærmeste lokale områder, og derfor kan menuen ændre sig fra dag til dag.
Tæt på Kongens Have finder du restaurant Pluto, hvor du kan sidde og nyde en uformel middag, "family style".
Restaurant Pondus på Åboulevarden er gourmetrestauranten Substans' lillebror og deres svar på en dansk bistro med en afslappet stemning og mad i verdensklasse.
Vil du smage smørrebrød, som du aldrig har fået det før? Hos Selma har de taget smørrebrød til et helt andet niveau.