©  Foto:

Marv & Ben

I den smalle, brolagte Snaregade, der løber som den gjorde i 1500-tallet, ligger Bib Gourmand-restauranten Marv & Ben.

I august 2017 overtog to unge ildsjæle, køkkenchef David Andersen og restaurantchef Johan Burich-Holck, Marv & Ben fra Frederik Hvidt, som gennem 10 år har sørget for store madoplevelser og sikret restauranten Bib Gourmand-prisen fra Michelinguiden seks år i træk. 

Hos David og Johans 'Marv & Ben version 2.0' får du nordisk gastronomi, hvor menuen er funderet på de bedste lokale råvarer og så meget økologi som muligt. Alting bliver lavet fra bunden og tilberedt med en nysgerrighed efter nye og overraskende smagsoplevelser og teksturer. Der bliver plukket, syltet og hengemt, når råvarerne er bedst, og dine smagsløg kan fx få en oplevelse med gærede hvidløgsstokke, syltede grønne jordbær, saltede sandløg eller tørret skovmærke. Vinkortet er en inspirerende blanding af biodynamiske, økologiske og konventionelle vine samt naturvine, og alle øl, safte og størstedelen af det alkohol der mixes til drinks er også økologiske.

De to unge mænd fører Marv & Ben videre i den gamle københavnerlejlighed, hvor den har boet i mange år allerede, og hvor du kan nyde din middag i rare og nærværende omgivelser.