Møns Klint ligger cirka 1,5 times kørsel syd for København

Hvor skal du holde ferie i Danmark?

Odense

Hvorfor det er svært at vælge en feriedestination

Vi mennesker bliver tilsyneladende lidt stressede, hvis vi får for mange valg. 12 muligheder er det vi kan rumme på én gang. Så mens Danmark byder på mange vidunderlige steder at rejse hen, har vi nøjes med at give dig 12 forslag, for at hjælpe dig med at træffe et valg i ro og mag.

Oplev Danmarks smukkeste steder

Foto: @indispensablelady

Opdag Jyllands variation

Jylland rummer mange muligheder og en stor variation af oplevelser. Du kan tage på østerssafari i Vadehavet, surfe i Kiltmøller eller stå i to have på samme tid på Grenen. Og ønsker du kulturelle oplevelser kan du blandt andet gå gennem historien i Den Gamle By, lege viking i Ribe Viking Center og meget meget mere.

Aarhusregionen

I Aarhusregionen finder du både hyggelige byer, smuk natur og et væld at kulturoplevelser.

Nordjylland

Læg vejen forbi Skagen eller Thy National Park for fantastisk natur, eller oplev Aalborg med gode shoppingmuligheder og spændende arkitektur.

Vestjylland

Vestjylland byder både på en aktiv ferie med surfing og paragliding, eller en ferie hvor du kan læne dig tilbage med udsigt til vandet og en god bog.

Sydjylland

Hele Sydjylland rummer et historisk skatkammer med velbevarede gamle byer, slotte, katedraler og et væld af spændende museer.

Nyd det afslappende øliv

Vi har over 400 øer i Danmark, hvoraf ca. 70 er beboede. Så der er rig mulighed for at tage på øhop. Du skal blot afgøre hvorvidt du vil opleve de store eller de små øer, og om du vil mærke det afslappende øliv eller udforske øde øer.

Eventyrlige oplevelser på Fyn

Gå på opdagelse på Danmarks eventyrø eller udforsk Det fynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige.

Solrige Bornholm

Danmarks solskinsø byder på alt fra klatring, klippede kyststrækninger og bløde sandstrande, til historiske fæstningsværker og lokale specialiteter.

13 populære danske småøer

Vi har over 400 øer i Danmark, og det er lidt af en mundfuld. Så hvad med at vi starter med 13?

Udforsk Sjælland og Sydhavsøerne

På Sjælland, Møn og Lolland-Falster kan du få en oplevelsesrig ferie, hvor du kan føle storbyens puls, gå i de royales fodspor, beundre udsigten af imponerende klinter, og leve som vores forfædre - for bare at nævnte nogle få eksempler.

Nordsjælland

Nordsjælland er rig på kultur og historie, men området er også kendt for sine hyggelige kystbyer, hvor der især om sommeren hersker en helt særlig feriestemning.

Midt- og Vestsjælland

Vestsjælland gemmer på mange historier og oplevelser i det fantastiske landskab, der desuden egner sig perfekt til lange cykelture i det alsidige terræn.

Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster

På Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster kan du opleve store og små øer, der byder på meget forskellige men imponerende landskaber.

Eller tag på storbyferie i København

Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center