Skallingen strand
Velkommen til det danske

ferieland

Danmarks smukke regioner inviterer til ferie...

Nordjylland

En ferie i Nordjylland er altid tæt på havet. Mod vest har du Nordsøen, og mod øst finder du Kattegat. Læg vejen forbi Skagen eller Thy National Park for fantastisk natur, eller oplev Aalborg med gode shoppingmuligheder og spændende arkitektur.

Vestjylland

Der er højt til himlen ved Vesterhavet i denne del af Danmark med masser af saltvandssprøjt, mægtige klitter og en meget imponerende natur. En ferie ved Vadehavet med det karakteristiske tidevand og den flade marsk er dejligt afslappende.

Århusregionen - Østjylland

I Aarhusregionen får du en en god kombination af store skove, kyster med fine strande og travle og spændende byer. Her byder Aarhus på et levende storbyliv med et væld af kulturoplevelser og lækre caféer og resturanter.

Sønderjylland

Hele Sønderjylland rummer et historisk skatkammer med velbevarede gamle byer, slotte, katedraler og et væld af spændende museer. Du kan desuden besøge Danmarks ældste by, Ribe, såvel som historiske festivaler og markeder.

Fyn

Gå på opdagelse på Danmarks eventyrø eller udforsk Det fynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige. Besøg også H. C. Andersens charmerende fødeby Odense med masser af attraktioner og shoppingmuligheder.

Midt- og Vestsjælland

Midt- og Vestsjælland byder på mange seværdigheder for både børn og voksne i området, der bliver omtalt som vikingernes land, hvor du kan udforske vikingborge og sejle med vikingeskib i Roskilde Fjord. Du kan desuden besøge flotte strande på Sjællands vestkyst.

Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster

I dette område kan du opleve store og små øer, der byder på meget forskellige men imponerende landskaber. I Stevns og på Møn finder du Danmarks kæmpemæssige kridtklinter ud mod Østersøen.

Nordsjælland

Nordsjælland er rig på kultur og historie, men området er også kendt for sine hyggelige kystbyer, såsom Hornbæk, Gilleleje og Tisvilde, hvor der især om sommeren hersker en helt særlig feriestemning.

Bornholm

På Solskinsøen er der bakker og klipper, grønt og frodigt agerland og masser af skov. På sydkysten kan du desuden besøge Dueodde med sin brede, hvide sandstrand og det fineste sand.

Eller tag på storbyferie i København

Foto: Martin Heiberg - Copenhagen Media Center