©  Foto:

Esbjerg Street Food - spændende madboder

Gå på opdagelse i Esbjerg Street Foods syv spændende madboder der tilbyder retter for enhver smag, samt tre barer med i alt 57 ølhaner.

Her serveres forskellige craft beer, samt kølige drinks, sodavand, kaffe og meget mere. Tag plads ved en af langbordene og nyd summen af stemning fra menneskemængden og fællesskabet.

Konceptet Street Food er blevet en populær måde at spise på, også i Esbjerg hvor Esbjerg Street Food ligger centralt i gågaden i den 2000 m2 store Gamle Teater bygning.

Visionen er at skabe et frirum og fællesskab som bringer mennesker sammen. Skal man ud og spise i Esbjerg så er der rig mulighed for at mødes og slå sig ned inde i den store sal eller ude i den overdækkede gårdhave, som begge steder summer af liv. Ønsker man at sidde i mere rolige omgivelser, kan man bestille eller medbringe maden ned til Esbjerg Street Foods hyggelige café, som rummer bløde lædersofaer, caféborde og dæmpet musik. Sågar, kan man sidde helt ude i gågaden og nyde sin mad og drikkevarer.  

Hos Esbjerg Street Food finder du mad til hele familien, samt et oplagt sted at nyde sin frokost eller spise aftensmad på en ægte Street maner.

De syv madboder består af

- Craft Burger
- Grill & Chicken
- Marrakech (Marokkansk køkken)
- The Greek (Græsk køkken)
- 400 Grader (Italiensk køkken)
- Viet Kitchen (Vietnamesisk køkken)
- Lækkerhuset (Mormor Mad)

Esbjerg Street Food har også en funktion som værende byens kulturhus. Her kan folk mødes til livemusik, events og fælles interesser. Der er rig mulighed for at invitere vennerne eller familien ned til et af de mange gratis arrangementer.