©  Foto:

Dronning Louise - restaurant i Esbjerg

Dronning Louise er en restauration med noget for enhver smag – åbent 365 dage og med både restaurant, bar, selskabslokaler og live musik.

Fra kl. 10.00 bydes der bl.a. på Brunch der med fordel kombineres med en af vore mange kaffevarianter! Oplev desuden den hyggelige atmosfære i vores restaurant. Vi skifter vores menukort 3-4 gange årligt i takt med sæsonernes skifte. Stort udvalg i udsøgte vine fra hele verden, samt et bredt sortiment indenfor kaffe, øl, cognac og whisky. Ydermere har vi vores udendørs, overdækkede og opvarmede gårdhave, som helt sikkert er et besøg værd.

Baren er i den grad en kategori for sig. En konstant stræben efter altid at have unikke produkter på hylderne, så selv den kræsne gæst har grund til at besøge Dronning Louise. I baren er der også live musik hver weekend, hvor du både kan opleve intim koncert med solister eller duoer, men også orkestre så som Spar2 og Traffic Jam.

Dronning Louises 1. sal - 200 kvm med plads optil 150 personer. På 1. sal er der 200 uformelle kvadratmeter der kan anvendes til alt fra barnedåb til firmafester. Lokalet er ideelt til receptioner, koncerter, øl-, vin- eller whiskysmagning, produktlancering, konfirmation eller jubilæumsfest. Konceptet er simpelt - du betaler kun for mad og drikke, lokale, standard AV-udstyr, opdækning osv. er gratis. Det eneste du skal bekymre dig om er dine gæster - resten klarer vi.