Frederiksborg Slot i Nordsjælland

Slotte, museer og meget mere...

Kulturoplevelser

Danmark er rig på kultur og historie i alle dele af landet, så hvorend du befinder dig, er der altid mange oplevelser at vælge mellem. Værd at nævne er de mange imponerende slotte, små og store museer med alt fra moderne kunst til antikke skulpturer, og ej at forglemme de syv danske attraktioner på UNESCOs verdensarvliste.

Danmarks mest besøgte attraktioner

Danmarks topattraktioner er en god blanding af zoologiske haver, forlystelsesparker og museer. Så hvis der er et af disse steder, du endnu ikke har besøgt, kan det være en god idé at skrive det på listen.

Danmarks mest besøgte kunstmuseer

Kunstmuseet Louisiana er sikkert kendt af de fleste kunstelskere, men Danmark har mange andre kunstmuseer, der absolut også er et besøg værd.

12 danske slotte du skal se

Danmark er rig på kultur og historie - især når det gælder slotte. Over hele Danmark kan du besøge de imponerende slotte, på Rosenborg Slot kan du se de danske kronjuveler og på Kronborg Slot kan du besøge Holger Danske.

Danske attraktioner på UNESCOs verdensarvliste

Syv danske attraktioner er med på Unescos verdensarvliste, der indeholder de mest bevaringsværdige kulturmindesmærker og naturforekomster i verden. Senest er "brødremenighedens by", Christiansfeld, i Sønderjylland og de gamle parforcejagtlandskaber i Nordsjælland kommet på listen.

12 danske vikingeattraktioner

Denmark var et centralt rige i vikingetiden, og der findes stadig mange områder i Danmark, hvor du selv kan opleve, udforske og lære om vikingetiden på spændende og interaktive måder.