The romantic Dragsholm Castle on Zealand

Overnat i royale rammer

Foto: Henrik Saxgren - Dragsholm Castle

Der er mange fantastiske slotte omkring Danmark, og nogle af dem er i dag transformeret til hoteller. At overnatte på et slot kombinerer det bedste af det gamle og det nye Danmark, og er en helt igennem fantastisk oplevelse. 

Liste
Kort
Vrå Slotshotel
Foto: VisitAalborg

Vrå Slotshotel

Vrå Slotshotel stammer helt tilbage fra 1400-tallet og har derfor en helt speciel stemning, stil og charme. En flot voldgrav omkranser slottet, og i slottets park kan du slappe af og nyde omgivelserne...

Læs mere
Gram Slot
Foto: Gram Slot

Gram Slot

Lad dig fortrylle af historien og stemningen på det historiske, sønderjyske slot og nyd et ophold i bygningerne tilhørende Gram Slot.

Læs mere
Liselund Ny Slot Hotel
Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Liselund Ny Slot Hotel

Midt i eventyret, tæt på Møns Klint (6 km), i Liselund Park, ligger Liselund ny Slot med 17 unikke gæsteværelser, restaurant, og café.

Læs mere
Kokkedal Slotshotel
Foto: VisitJammerbugten

Kokkedal Slotshotel

Kokkedal Slotshotel er et af Danmarks herresæder, som første gang nævnes i 1407. Slottet er omkranset af en voldgrav og en stor park.
Kokkedal Slotshotel danner rammen om:
Herregårdspension, Restaurant...

Læs mere
Holckenhavn Slot
Foto: VisitNyborg Kristian Lilholt

Holckenhavn Slot

Holckenhavn ligger lige uden for Nyborg, når man køre mod Svendborg. Man kan her afholde diverse events såsom bryllup m.m. 

 

Læs mere
Dragsholm Slot
Foto: VisitOdsherred

Dragsholm Slot

På det mere end 800 år gamle Dragsholm Slot mødes fortid, nutid og fremtid i et harmonisk samspil mellem historie, gastronomi og terroir. Altsammen midt i den naturskønne UNESCO Global Geopark Odsherr...

Læs mere
Bernstorff Slot
Foto: Wonderful Copenhagen

Bernstorff Slot

Bernstorff Slot i Gentofte blev bygget i 1765. Stedet var oprindeligt tænkt som en sommerbolig til Frederik V’s udenrigsminister Johan Hartvig Ernst Bernstorff.

I dag kan alle få glæde af slottet, d...

Læs mere
Hvedholm Slot
Foto: Faaborg Turistbureau

Hvedholm Slot

Konference, kursus og møde fra 2 til 300 deltagere arrangeres. Ud over moderne udstyret mødelokaler i uforstyrrede omgivelser, nyder deltagerne køkkenets høje standard og frikvartererne i salonernes b...

Læs mere
Kokkedal Slot Copenhagen
Foto: Christos Drazos

Kokkedal Slot Copenhagen

Blot en halv time fra København ligger Kokkedal Slot Copenhagen. Skal du holde fest? Have et møde? Eller nyde en ferie? så gør det i royale omgivelser på Kokkedal Slot.

Læs mere
Vindeholme Slot
Foto: Vindeholme slot

Vindeholme Slot

Lej dit eget slot - på Lollands sydkyst, lige bag diget, midt i en skov - i hjertet af rå natur - ligger Vindeholme Slot. 

 

Læs mere
Hindsgavl Slot
Foto: HORESTA

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slots historie går helt tilbage til det 12. århundrede, og navnet Hindsgavl blev for første gang nævnt i det danske register for godser og herregårde af Kong Valdemar II i 1231. Hindsgavl Sl...
Læs mere
Broholm Slot
Foto: VisitSvendborg

Broholm Slot

For enhver med blot et minimum af historisk flair eller romantisk-nostalgisk faible er et besøg eller ophold på Broholm Slot.

Læs mere
Sostrup Slot
Foto: Sostrup Slot

Sostrup Slot

Sostrup Slot blev bygget af en kvinde, Sophie Bille, i 1606 på en vandborg på det nordlige Djursland. Slotet blev bygget på en menneskeskabt ø af kampsten og hundredevis af egetræspæle. Sidenhen overg...

Læs mere