©  Foto:

Kokkedal Slot Copenhagen - Oplev royale omgivelser og historie 

Besøg og oplev Kokkedal Slot Copenhagen - det selvstædige luksushotel, blot 30 minutter fra København. Skal du holde fest? Have et møde? Eller nyde en ferie? så gør det i royale omgivelser på Kokkedal Slot Copenhagen.

Ophold, udflugt og spa

Kokkedal Slot Copenhagen har et hav af forskellige værelser, så lige præcist dine behov kan opfyldes. Bestil en overnatning på et af værelserne eller book et af deres ophold. Der er masser af lave ved Kokkedal Slot Copenhagen. Nyd en bid mad i restauranten, gå en tur i de grønne omgivelser, eller tag på udflugt i bil eller kystbanen og udforsk de mange attraktioner i Nordsjælland.

Du kan også slappe af og lade op i spaen. Deltag i aqua fitness, bestil en af den mange professionelle behandlinger eller hyg dig til en af hotellet spa aftener. 

Møder og fester i royale omgivelser

Kokkedal Slot Copenhagen byder på moderne og fleksible rammer til møder og fester. Med hurtig adgang til husets øvrige faciliteter – fra salonerne og solterrasse til slotskælderens restaurant – så er Kokkedal Slot Copenhagen en inspirerende oplevelse.

De 6 mødelokaler på slottet byder på et naturligt lysindfald samt udsigt til park og kyst. Lokalerne har plads til mellem 2 og 90 deltagere og er fuldt udstyret med moderne av-udstyr, flipover, whiteboard, kuglepenne og blokke. Og om du skal fejre bryllup, konfirmation, firmafest eller noget helt fjerde så kan Kokkedal Slot Copenhagen sørge for at det bliver en oplevelse i aldrig glemmer.

Deltagere har desuden fri internetadgang og parkering. Kokkedal Slot Copenhagen ligger blot 30 minutters kørsel fra det indre København og indenfor 40 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn.