Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

Danhostel Kalundborg

Overnat godt og billigt på Danhostel Kalundborg og bo tæt på natur, kultur og attraktioner.

Danhostel Kalundborg er placeret midt i Kalundborg by. l0 minutters gang til bykernen og havnen. Vi har pakkepriser hele året. dvs. inkl. morgenmad linned. Se den aktuelle pris på nettet.

Hvis du vil booke en seng i fællesrum, på god gammeldags vandrerhjemsmanér eller et 5 personers familie rum, så fat telefonen eller send en mail.Disse produkter sælger vi ikke på nettet.

Vandrerhjemmet fik som det første vandrerhjem den Grønne Nøgle, en miljøklassificering indenfor Hotel & Restaurationssektoren. Vi er godkendt af Statens indkøb til afholdelse af kurser og konferencer. Vi har det økologiske spisemærke i bronze.

Vandrerhjemmet er et ideelt udgangspunkt for golfture, cykeltræningslejr eller anden idræt - idrætshal findes 200 meter fra vandrerhjemmet.

Vandrerhjemmet er kendt for sit gode køkken. Morgenmad i Kalundborg. Morgenmad til hele familien DKK 150,- (max. 5 personer) Gælder hele året.

Vi har cykelrutekort til Kalundborg og omegn, kortet kan købes på vandrerhjemmet, eller du kan bestille det hos Turistbureauet, hvis du vil planlægge din tur inden du kommer til Vestsjælland. Vi har rigtig mange gode vandreture i området.

Vandrerfestival igen i år, i august. Der afholdes hvert år flere marathon løb i byen, f.eks. vinter maraton i januar.

Share your wonders: