Grøn oplevelse
©  Foto:

Griffen Spa Hotel

Griffen Spa & Wellness

Et eventyr venter dig
I eventyrets verden vogter fabeldyret Griffen over værdifulde skatte. Griffen Spa Hotel er derfor et meget passende navn for det skønne hotel, som ligger i 1. række til vandet ved Rønnes lystbådehavn.

I 2017/2018 gennemgik hotellet en totalrenovering. Indretningen af hotellet er designet af Pernille Bülow, som også er kendt for sit glas- og smykkedesign. Glæd dig til flotte værelser, hvor du kan vælge mellem værelser til landsiden eller værelser med en fantastisk havudsigt. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. eller 2. etage. Der er elevator til 1. og 2. etage.

Bliv forkælet i spaen
Som gæst på Griffen Spa Hotel har du gratis adgang til et af Nordens flotteste spaområder: Den Bornholmske Diamant Spa, som ligger i hotellets nedre etage. Fra urtiden af er vi mennesker skabt til at kunne klare såvel hård frost som tropisk hede. I Diamantspaen kommer du til at prøve begge dele. Når du skiftevis får varm damp og iskoldt vand, bliver dit immunforsvar forstærket, og dit kredsløbe vil elske at blive sat i sving. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller prøv at massere kroppen med is fra Isfontænen. En forunderlig oplevelse! Bemærk at gæster skal være mindst 16 år for at få adgang til spaen.

Perfekt beliggenhed tæt ved vandet og centrum
Griffen Spa Hotel ligger ved Rønnes lystbådehavn - tæt på den gamle bydel og Torvet i Rønne, hvor det summer af liv. 200 meter fra hotellet finder du den lille, men hyggelig sandstrand, Nørrekås, hvor der er gode bademuligheder. Griffen Spa Hotel er uden tvivl et af Bornholms bedst beliggende hoteller.

Gratis cykelleje

Fredensborg Badehotel ligger lige ved Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier. Lån en gratis cykel i receptionen og tag på tur i det smukke landskab.

Parkeringsplads og ladestander til el-biler

Du kan selvfølgelig parkere gratis på hotellets parkeringsplads, og hvis du har el-bil, har du mulighed for at oplade i hotellets ladestandere.