©  Foto:

Unikke surfshacks i Lynæs

Hos Lynæs Surfcenter kan du nu overnatte i et såkaldt surfshack. Du behøver absolut ikke være hverken surfer eller vandhund for at booke et ophold i hytten, men det hjælper på det hele, hvis du er vild med at kigge på vand.

Det nye surfshack er en smuk, sort hytte, der både i form og udtryk adskiller sig fra alt andet, du måske har prøvet.

Den er placeret i naturen, cirka 14 stensmut fra vandet og med suveræn udsigt over Isefjord, hvor surfere, sejlere og svømmere dekorerer det blå element året rundt.

Du får glamping for hver en krone, når du bor i surfshack’et, og din nattesøvn kommer uden tvivl til at føles lidt outdoor-agtig, fordi du sover med ansigtet helt op til naturen. Det enorme vindue, der fylder hele den ene ende, er hyttens genistreg, fordi du kan følge med i himlen og havets bevægelser lige udenfor – mens du putter dig under dynen og tager en ekstra kop med varmt i. 

I den anden ende af surfshack’et er der en lille spiseplads, der kan omdannes til en ekstra soveplads. Også med en pæn udsigt.

Vildmarksspa under åben himmel

Udenfor shack’et kan du fortsætte med at nyde dit ophold i vildmarksspa’en, der også har et vildt vue over vandet. Saunaen er en anden mulighed, og den frames på samme måde – vand overalt.

En sjov dag på vandet

Har du lyst til at give den gas på vandet, er der oceaner af aktiviteter at vælge imellem. Lynæs Surfcenter, som surfshacks’ne er placeret ved, tilbyder både kite- og windsurfkurser, og du kan også leje SUP’s og kajakker på stedet.

Så hvis du har lyst til en lidt anderledes overnatning, der rimer på glamping og outdoor, skal du helt klart tjekke Lynæs Surfcenters nye hytte ud. 

Pssst: Der er flere surfshacks på vej til Lynæs, hvilket åbner for at kunne tage flere par afsted sammen i hvert sit surfshack.

Praktisk info

  • Dobbeltseng med plads til to voksne (og et lille barn)
  • Ekstraseng (spisepladsen omdannes)
  • Pæne udendørstoiletter og udendørsbad
  • Bålplads lige ved hytten
  • Mulighed for udendørsspa, sauna og surf
  • Foodtruck, café og bakery i alle weekender og helligdage
  • Surfshack kan bookes på hjemmesiden

For mere info kan Lynæs Surfcenter kontaktes på: +4529877766