Gå til indhold
Dark Sky, Møns Klint

Adm. direktør til VisitDenmark

Foto: astrorms/Ruslan Merzlyakov

Ønsker du et udfordrende og attraktivt toplederjob med ansvar for at markedsføre Danmark som rejsemål ude i verden i samarbejde med turismens aktører?

Danmark har noget helt specielt at byde på. Overalt i Danmark – fra Gedser til Skagen – kan turisterne gå på opdagelse i både små og store oplevelser. I VisitDenmark er det vores fornemmeste opgave i tæt samarbejde turismeaktører at åbne verdens øjne for Danmark og skabe turisme, vi kan leve af og leve med.

Vi søger en adm. direktør med stærk erfaring med at lede en organisation, og som kan videreudvikle VisitDenmark med udgangspunkt i høje ambitioner.

Med den nationale strategi for bæredygtig vækst i dansk turisme som afsæt er der ambitioner om at øge turismeindtægterne og antallet af turister frem mod 2030 betydeligt.

Vi søger derfor en adm. direktør med stærk erfaring inden for ledelse og marketing, som kan sætte rammer og strategisk retning, der bakkes op af såvel medarbejdere, samarbejdspartnere som interessenter.

Du kommer til stå i spidsen for Danmarks fælles brand ”The Land of Everyday Wonder”. Og du får ansvar for at videreudvikle den nationale branding- og
markedsføringsstrategi i udlandet samt at videreudvikle VisitDenmark som et fagligt viden- og rådgivningshus for turismen i Danmark.

Med reference til bestyrelsen og i tæt samspil med den øvrige ledelse i VisitDenmark har du fokus på de strategiske mål, eksekvering, opfølgning og effekt. Du forstår at skabe motivation og sætte en tydelig retning, og som moderne leder mestrer du at kommunikere tydeligt og engageret internt og eksternt.

Det forventes, at den kommende adm. direktør for VisitDenmark:

• Er en erfaren visionær leder og stærk kommunikator med en diplomatisk fremtoning, der kan kommunikere tydeligt tilpasset den relevante målgruppe, møde folk i øjenhøjde og skabe følgeskab både internt og eksternt. 

• Er kommercielt tænkende med øje for muligheder, og forstår hvad der skal til for at drive et stærkt brand og en succesfuld international marketingorganisation.

• Arbejder strategisk, energisk og med sikker hånd i et komplekst interessentlandskab.

• Er en respekteret leder, der udviser høj grad af integritet, er tillidsvækkende og troværdig med en moderne og delegerende lederstil.

• Er en kvalificeret sparringspartner til relevante offentlige og private stakeholdere – erfaring med at begå sig i det politiske miljø er en styrke.

Arbejdssted 

Dit arbejdssted vil være VisitDenmarks hovedkontor Islands Brygge 43, 2300 København S, hvor vi er 55 medarbejdere. Samlet set får du ansvar for en organisation med 85 engagerede kolleger i København og på vores markedskontorer, som alle er stolte af at markedsføre Danmark – og dermed medvirke til at skabe udvikling og arbejdspladser i hele landet.

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af Executive Search virksomheden Odgers Berndtson, som derfor er ansvarlig for behandling af dine data i den forbindelse. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til partner Jens Beck via mail. Finder du jobbet interessant, og har du den rette profil, kan du sende din motiverede ansøgning samt CV til jens.beck@odgersberndtson.dk.   

Ansøgningsfristen løber til og med den 22. maj 2023.

Kandidater til stillingen kan forvente at skulle gennemgå test i ansøgningsprocessen.

VisitDenmark mener, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Derfor ønskes en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Fakta om VisitDenmark  

VisitDenmark er en organisation under Erhvervsministeriet, som har til opgave at varetage den internationale markedsføring af Danmark som rejsemål.

VisitDenmark er udover en markedsføringsorganisation også et videnhus, som udarbejder analyser og viden om turisten og turismen i Danmark til gavn for alle aktører i dansk turisme. VisitDenmarks opgaver løses i tæt samarbejde med såvel internationale aktører som de øvrige offentlige turismeaktører samt erhvervslivet i Danmark.

VisitDenmark har hovedkontor i København og otte markedskontorer i Europa, USA og Asien. VisitDenmark beskæftiger samlet 85 faste medarbejdere.

Share your wonders: