Gå til indhold
Tisvildeleje Strand

Videncenter

Foto: Daniel Villadsen

Følg med i turismens udvikling, turisterne i Danmark og internationale tendenser inden for turismen. 

VisitDenmark indsamler data om turisterne og deres adfærd for at skabe et solidt beslutningsgrundlag for alle aktører i dansk turisme. Vi investerer i ny statistik, datakilder og analyser, ligesom vi kombinerer data og anvender ny teknologi for at levere den bedst mulige viden. 

Trends og tendenser på turismeområdet

Turisternes adfærd, forventninger og muligheder udvikler sig i et højt tempo. Derfor holder vi øje med de internationale tendenser - ikke kun i vores omverden, men også i den store mængde data, som VisitDenmark har til rådighed.

Kontakt os

Søger du efter tal og statistik? Mangler du viden om turismen og turisterne i Danmark? Uanset hvad, du er interesseret i, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig frem til de bedste tal og statistikker og kan rådgive dig i forhold til brug af data og analysemetoder.

Kontakt os her

Tilmeld dig VisitDenmarks nyhedsbrev og bliv opdateret på overnatningstallene

Bemærk, at du kun kan bruge en e-mailadresse, der er knyttet til en person. Du kan ikke bruge info@, mail@ eller andre lignende e-mailadresser.

Ved at tilmelde dig giver du samtykke til løbende at modtage vores nyhedsbrev pr. e-mail med de nyeste overnatningstal og relevante analyser om turismen i Danmark. Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet. Se VisitDenmarks Data Protection Notice, hvis du vil vide, hvordan vi håndterer dine data.

Share your wonders: