Tisvildeleje Strand

Videncenter

Foto: Daniel Villadsen

Følg med i turismens udvikling, turisterne i Danmark og internationale tendenser inden for turismen. 

VisitDenmark indsamler data om turisterne og deres adfærd for at skabe et solidt beslutningsgrundlag for alle aktører i dansk turisme. Vi investerer i ny statistik, datakilder og analyser, ligesom vi kombinerer data og anvender ny teknologi for at levere den bedst mulige viden. 

Den nye Dataplatform for dansk turisme

Den nye nationale turismedataplatform har til formål at øge dansk turismes konkurrenceevne gennem klog og innovativ brug af data. Dataplatformen giver destinationer og deres samarbejdspartnere adgang til forskellige datakilder, som kan skabe nye indsigter om turisternes adfærd og anvendes til beslutningsstøtte. 

Trends og tendenser på turismeområdet

Turisternes adfærd, forventninger og muligheder udvikler sig i et højt tempo. Derfor holder vi øje med de internationale tendenser - ikke kun i vores omverden, men også i den store mængde data, som VisitDenmark har til rådighed.

Kontakt os

Søger du efter tal og statistik? Mangler du viden om turismen og turisterne i Danmark? Uanset hvad, du er interesseret i, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe dig frem til de bedste tal og statistikker og kan rådgive dig i forhold til brug af data og analysemetoder.

Kontakt os her