Surfing ved Klitmøller

Turismen i dit område

Foto: Mads Tolstrup

Her kan du få et overblik over, hvordan det ser ud med turismen i de enkelte kommuner og regioner i Danmark. 

Vi har samlet en række oversigter med tabeller, diagrammer og nøgletal, som er gode at kende, hvis du vil stille skarpt på dansk turisme. De fleste af oversigterne er dynamiske, så du kan søge på kommune/destinationsselskab/region/landsdel, se udvikling og sammenligne med udviklingen i andre områder og de nationale resultater.

Kommunal overnatningsstatistik

VisitDenmark har som public service tiltag frikøbt den månedlige kommunale overnatningsstatistik fra Danmarks Statistik for at gøre den offentligt tilgængelige for alle.

Den kommunale overnatningsstatistik er tænkt som et konjunkturværktøj til at følge den månedlige udvikling i og på tværs af kommuner, regioner og landsdele. Statistikken starter med januar 2017 og opdateres hver måned med de seneste overnatningstal.

Destinationsmonitor

Du kan også få et hurtigt overblik over overnatninger på de danske destinationer via den interaktive grafik nedenfor.

OBS: Hvis du oplever problemer med visning af den interaktive grafik, så prøv at tilgå siden i en anden browser (fx Chrome).

Brug for andre tal?
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for andre tidsserier eller snit end dem, der er tilgængelige her på siden. Ved større opgaver vil der blive faktureret med en timepris på kr. 750 ekskl. moms. Kontakt os også gerne med generelle spørgsmål til statistikken.

analyse@visitdenmark.com