VisitDenmark
The canal atmosphere of Christianshavn, Copenhagen
Christianshavn

Turismen i dit område

Her kan du få et overblik over, hvordan det ser ud med turismen i de enkelte kommuner og regioner i Danmark. 

Vi har samlet en række oversigter med tabeller, diagrammer og nøgletal, som er gode at kende, hvis du vil stille skarpt på dansk turisme. De fleste af oversigterne er dynamiske, så du kan søge på kommune/region, se udvikling og sammenligne med andre kommuners/regioners udvikling og de nationale resultater.

Kommunal overnatningsstatistik

VisitDenmark har som public service tiltag frikøbt den månedlige kommunale overnatningsstatistik fra Danmarks Statistik for at gøre den offentligt tilgængelige for alle.

Den kommunale overnatningsstatistik er tænkt som et konjunkturværktøj til at følge den månedlige udvikling i og på tværs af kommuner, regioner og landsdele. Statistikken starter med januar 2020 og opdateres hver måned med de seneste overnatningstal.

Destinationsmonitor

Du kan også få et hurtigt overblik over overnatninger på de danske destinationer via den interaktive grafik nedenfor.

OBS: Hvis du oplever problemer med visning af den interaktive grafik, så prøv at tilgå siden i en anden browser (fx Chrome).

Brug for andre tal?
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for andre tidsserier eller snit end dem, der er tilgængelige her på siden. Ved større opgaver vil der blive faktureret med en timepris på kr. 750 ekskl. moms. Kontakt os også gerne med generelle spørgsmål til statistikken.

analyse@visitdenmark.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på overnatningstallene

Ved at tilmelde dig accepterer du vilkår og betingelser og Data Protection Notice. Du kan til enhver tid afmelde dig.