Foto fra webisode med Far til fire piger i meget mere end bare danmark

Tre influencer familier på roadtrip

21.5.2021
Foto: PR foto / VisitDenmark og Netflix

Hvad har en amerikansk tegneseriefamilie at gøre med syv ruter med overraskende oplevelser i Danmark? Svaret er roadtrips, et samarbejde mellem VisitDenmark og Netflix, tre danske influencer familier og inputs fra en række danske destinationer.
 

Animationsfilmen "Familien Mitchell mod maskinerne" havde premiere på Netflix den 31. marts i år. Den handler om den ret sære familie Mitchell, der pludselig skal redde hele verden. Robotterne vil overtage verdensherredømmet, hver en ting med en computer chip bliver levende, og på familiens roadtrip på tværs af USA må de kæmpe mod maskinerne, der er i gang med at tage alle menneskene til fange. Der er masser af action i den 113 minutter lange film, som dog også tager en tankevækkende tur rundt om vores afhængighed af mobilen. Hvad gør den ved den måde, vi er sammen som familie?

På tur i Danmark

Inspirereret af filmen blev tre danske influencer familier sendt på roadtrip i Danmark i april. I en ældre brun Volvo satte familierne kurs mod bl.a. Kerteminde, Enø, Højer og København, og der blev redet på ponyer langs kysten, sejlet med GoBoat i havnen, fløjet med droner og meget mere - og spist fiskefrikadeller, is og gourmetpølser. 

Familiernes oplevelser blev filmet til tre webisodes, som man nu kan se på Instagram hos Far til fire Piger, Ane Louise Reimar og Hanne Münster, der tilsammen har 140.000 følgere. Også på de sociale medier dukker de tre små film op og viser oplevelser i Danmark. Desuden distribueres de via andre mediekanaler, fx Woman.dk.

Syv nye ruter

De tre webisodes er en del af Meget mere end bare Danmark-kampagnen. Herom siger senior projektleder Lene Hylleberg fra VisitDenmark:

”Bl.a. på grundlag af vores input blev ruterne lagt til de tre influencer familiers ture, og i slutningen af hver webisode henvises til megetmereendbare.dk.Her har vi lagt syv ruter, som danskerne selv kan prøve som turist for en dag. Destinationerne har meldt ind til ruterne, så der er spækket med overraskende oplevelser i hele landet”.

De syv ruter er lagt, så danskerne kan komme rundt til alle 19 destinationer – og de kan hver især køres på en enkelt dag. De tre webisodes vil senere blive tilbudt til destinationerne, så de kan dele dem på deres hjemmesider, og de vil også blive delt på megetmereendbare.dk.


Se webisodes 

Se de tre webisodes på woman.dk. Filmene finder du under artiklerne.

Familierne gør klar til afgang
På tur med de tre familier
Mere tur med familierne