©  Foto:

Aagaarden B&B

Aagarden B&B ligger naturskønt i Dalby lidt udenfor Haslev. Med en overnatning på Aagaarden er du tæt på både Stevns Klint, Skovtårnet ved Camp Adventure og Faxe Ladeplads. 

Aagaarden, hvis historie kan dateres tilbage til før 1640, er beliggende 6 km fra Faxe. Her er indrettet B & B i en del af den yngste længe fra 1932.
Det er den tidligere " forvalter" bolig vi har peppet lidt op, så vi håber du må føle dig som " Greve eller Grevinde".

En unik geografisk placering for såvel ferie- som forretnings formål på det meste af Sjælland, idet vi indefor et par træsko længder" har lige langt til Køge bugt, Faxe bugt og Smålandsfarvandet.

Der er rigelig at nyde og se på lige omkring os, når du bliver træt af at dase i vores store have med mange spændende planter og træer, eller ved den lækreste børnevenlige sandstrand " Feddet"

De eventyrligest godser og dejlig natur. De skønneste store og mindre skove, søer og bække og ikke langt til badestrande eller for den sags skyld, Sjællands højeste naturlige punkt Kobanke på 123 meter, Danmarks største hul i jorden Faxe Kalkbrud, eller Sjællands højste skrænt Stevns klint, for bare at nævne ekstremer.