©  Foto:

Agerskov Kro & Hotel, Restaurant

Agerskov Kro og Hotel ligger, hvor den ligger, fra tidernes morgen.

Kroen blev i 1659 brændt ned af polske tropper. Det først kendte kongelige privilegium er udstedt i 1767.
Her var krohold, landbrug, høkeri, brændevinsbrænderi, ølbryggeri og tingsted. Her fandt dundrende fester sted, her kunne man sidde i et fredeligt hjørne og få et spil kort. Agerskov kro var et hjem for en hel egn og altid åben for fremmede. Her kunne man få god mad og drikke.

Med stor pietetsfølelse har værtsparret siden 1976, Bodil og Peter Otte, renoveret de gamle lokaler og udvidet med store, tiltalende værelser og luksuslejligheder. Nabobygninger er indrettet til selskabs– og kursuslokaler. Køkkenet er blevet udvidet og moderniseret - her regerer kromanden over staben af kokke og køkkenpersonale. I køkkenet fremstilles retter, der kan tilfredsstille selv den mest forvænte gane. Man behersker alt lige fra det mest raffinerede franske køkken til danske egnsretter og den, der har deltaget i kroens store ”ta’ selv bord”, mindes dette med fryd.