©  Foto:

Aggersvold Hotel og Konference

Kun en time fra København ligger Aggersvold Hotel og Konference – et fantastisk landsted med egen park og skov. Her er du omgivet af idyl, hyggeligt dyreliv og ikke mindst ro. Godset ligger i Jyderup, kun 25 min. kørsel fra Holbæk.

Historien om godset går tilbage til middelalderen, hvor det fungerede som sædegård. I 1581 blev det lagt sammen som gods og er siden blevet et stykke kulturarv.

Godsets Bed & Breakfast tilbyder dobbeltværelser og et par enkelte værelser med hems – alle værelser er store og rummelige i nordisk stil og kvalitetsbevidste materialer. I løbet af dit ophold kan du frit besøge både park og skov og gå en dejlig, lang tur under bøgebladene.

Rytterstuen serveres morgenmaden, som er simpel, men god. Det er også i Rytterstuen (eller på den fælles terrasse), at du kan tilbringe nogle hyggelige timer i løbet af dagen – f.eks. kan du købe dig lidt drikkevarer eller udfordre dine medrejsende i godsets udvalg af havespil. På terrassen er der også et bålfad, som man kan hygge sig om i aftentimerne.

Der er ikke restaurant på godset, men der er en grill til rådighed for gæster, som du frit kan benytte, hvis du ønsker at grille egen aftensmad. Ellers kommer det søde personale gerne med anbefalinger til lokale restauranter og spisesteder, som er et besøg værd.

Aggersvold Hotel og Konference er kendt for sin store Staklade, som er 82 meter lang, 14 meter bred og lige så høj, og som over en periode på godt 10 år er blevet istandsat ned til mindste detalje. Akustikken er fantastisk, og rummet er så ubeskriveligt smukt, at enhver gæst bliver imponeret. Stakladen kan rumme op til 320 gæster. Spørg personalet om en rundvisning i Stakladen, når du besøger godset – det vil du ikke fortryde!

Aggersvold Hotel og Konference tilbyder desuden skræddersyede arrangementer for såvel virksomheder som private. Man kan leje både StakladenRytterstuen, Kornmagasinet og andre hyggelige lokaler og små møderum – alle med hver deres unikke egenskaber.

Så har du et arrangement i vente, kan du overveje Aggersvold til dit bryllup, din runde fødselsdag, dine børns konfirmationbarnedåb eller noget helt femte.

Det er naturligvis også muligt at booke lokaler til møder, konferencer og firmaarrangementer.