©  Foto:

Apollo Media

Apollo Media er et Fullservice Mediabureau, vores speciale er visuel identitet, grafisk design og metoder, til at promovere det på. De er dygtige til både online og offline markedsføring.

Om det gælder i de trykte medier, rækkevidden på internettet, eller de sociale medier, har Apollo Media kompetencerne til at hjælpe dig videre og skabe resultater. Apollo Media har eksisteret siden 1996, og har igennem årene opbygget kendskab, erfaring og ekspertviden inden for følgende områder:

Apollo Media tilbyder

-Søgemaskineoptimering Webdesign og grafiske design løsninger til bl.a. bannere, tryksager m.m. -Billige og Professionelle Hjemmesider, til den helt rigtige pris -Tryksager i alle oplag, visitkort, flyers, hæfter, blokke, med mere -Skilte og plakater til brug uden og indendørs. -Bilreklame og klistermærker -Facadebogstaver, logoer og anden butiksskiltning -Reklametryk på kuglepenne, lightere, usb stik mm. med tryk og logo -Storformat print, stilladsbanner, pvc banner, strand flag, flag, messebanner -Optimering af hjemmeside, SEO, søgemaskineoptimering af din hjemmeside -Online Markedsføring Og meget mere!