©  Foto:

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

I Kastrup finder du et hyggeligt placeret hotel i gåafstand fra Københavns Lufthavn. Gør din rejse nem og bekvem med en overnatning nær Københavns Lufthavn før din flyafgang. Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen er også dit hotelvalg, hvis du skal opleve Københavns mange attraktioner, da der er nem og hurtig adgang til byens centrum med Kastrup metro, der ligger lige rundt om hjørnet. Inde på hotellet mødes du af en international stemning og servicehelte i receptionen, der er klar til at gå den ekstra mil. Loungen, der omgiver baren og receptionen, har en hyggelig atmosfære og indrettet med lækre møbler, som giver gæster en behagelig oplevelse, når de sidder og arbejder her eller venter på, at resten af gruppen gør sig klar.

Yderligere faciliteter inkluderer udendørsparkering, gratis internet overalt på hotellet og gratis adgang til et fitnesscenter til rejsende, der har behov for lidt træning under deres ophold. En lækker nordisk morgenmadsbuffet er tilgængelig på hotellet hver morgen. Her sørges der for rundstykker, masser af pålæg, varme retter og et bredt sortiment af drikkevarer. Om aftenen tilbyder Runway Restaurant & Bar en række lækre menuer – her er der noget for enhver smag og til alle aldre.

Hotellet er godt placeret blot få minutter fra Københavns Lufthavn, men du vil også være i kort afstand fra andre destinationer. Du er eksempelvis i gåafstand fra Nordeuropas største akvarium, Den Blå Planet. Du kan køre til Malmø i Sverige på blot 30 minutter ved at krydse Øresundsbroen. Lige om hjørnet fra hotellet ligger Kastrup metrostation, som nemt og hurtigt kan transportere dig til stort set alle de store attraktioner, der ligger rundt omkring i København.