Grøn oplevelse
©  Foto:

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Best Western Plus Hotel Kronjylland er et firestjernet boutiquehotel i hjertet af Randers med 64 værelser, restaurant, mødefaciliteter og gårdhave.

På Best Western Hotel Kronjylland bor du centralt i Randers midt i Østjylland. Her er du tæt på den charmerende bykerne med et aktivt handelsliv, Gudenåen og attraktioner som Randers Regnskov, Elvismuseet Memphis Mansion, koncertstedet Værket og spændende udstillinger på de lokale museer. 

Historisk hotel i hyggelige omgivelser

Best Western Hotel Kronjylland ligger i en historisk bygning med mere end 100 års historie og med en et hyggeligt gårdmiljø. Best Western Hotel Kronjylland er en ideel base for dig, der vil udforske Randers, Djursland med Ree Park og Djurs Sommerland eller Jyllands hovedstad, Aarhus. Hop på cyklen og udforsk en af landets bedste cykelbyer eller den skønne natur i området.

Du kan naturligvis nyde din morgenmadsbuffet på hotellet, og hvis du har været ude at cykle langs Gudenåen eller en af de andre natursmukke ruter i området, kan du tage ud i det randrusianske byliv og nyde et af de mange internationale køkkener, byen byder på.

International boutiquestil

Best Western Hotel Kronjylland har en international boutiquestil med smuk arkitektur og tilbyder en hyggelig og afslappet atmosfære. Et helt perfekt sted til dig, der ønsker at komme lidt hjemmefra og samtidig vil være tæt på spændende oplevelser i en af Danmarks største byer.

Du har desuden kun 47 km til Aarhus Lufthavn og 200 meter til Randers Banegård, hvilket gør det nemt at komme til og fra hotellet.

Se, hvad andre siger

Dette siger hotellets gæster ...

Se, hvad andre deler på Instagram

#hotelkronjylland #visitranders #visitaarhusregion