©  Foto:

Blokhus Nytårsbad 2023

Hold på nytårshat og briller når Destination Blokhus gentager succesen og inviterer alle badenymfer og strandløver til et forfriskende nytårsbad på Blokhus Strand.

Det er blevet en tradition og et stort tilløbsstykke med flere hundrede badende deltagere, når Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten inviterer til det store nytårsbad i det friske Vesterhav for foden af Sømærket.

I år inviteres alle til den forfriskende dukkert i bølgen blå fredag 31. december kl. 11.00.

Hvis man synes, det er en udfordring at bade i Vesterhavet om vinteren, så er det utroligt sundt for kroppen og derfor en sund måde at slutte året af på og varme op til aftenens fest. Efter den livsbekræftende oplevelse vil bestyrelsen for Blokhus og Omegns Grundejerforening skænke en Blokhus Bitter til alle badende, inden Søstjernerne synger for på badesangen.

Desuden vil Saunahytten i år opstille to saunaer på den brede strand i forbindelse med arrangementet. Her er der mulighed for at bestille nytårs saunagus, men man kan også benytte en sauna uden tidsbestilling, hvis man gerne vil varme sig efter det forfriskende nytårsbad.

Parkering til højre for nedkørslen.

PROGRAM
10.55 Årets badetale ved Niels Christian Hem, medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune
11.00 Nytårshornet sætter gang i årets nytårsbad anført af Søstjernerne
11.15 Årets badesæson afsluttes med fællessang og en Blokhus Bitter