©  Foto:

BlondeHuset

Velkommen til Danmarks største lingeriforretning! Her kan du få lige det du mangler, og med hjælp og vejledning fra en venlig og professionel  Desuden fører Blondehuset også et af landets udvalg af badetøj. "Vi er alle sammen forskellige og det samme gælder smag og behag" derfor er det vigtigt for Blondehuset, at der er noget for kvinder i alle aldre og til enhver smag.

Danmarks største lingeri forretning ved Danmarks bedste badestrand
 
Træd indenfor i en verden af komfort og lækre blonder. Hele året igennem og online hjælper BlondeHuset med at finde lige præcis det du søger inden for lingeri, nattøj og badetøj. Butikken byder på lingeri i 15 forskellige mærker.. også i de store størrelser og har også Danmarks største udvalg af badetøj!
 
Gå på opdagelse i blandt..
  • Lingeri fra 15 kendte mærker A- K cup
  • Danmarks største udvalg i badetøj - hele året! A-JJ cup
  • Strandtøj, nattøj og make-up fra Nilens Jord og meget mere....

I BlondeHuset får du en service lidt ud over det sædvanlige.  Butikkens personale har stor viden indenfor deres felt og deler gerne ud af den, derfor lytter opmærksomt til deres kunder og gør deres bedste for at opfylde den enkeltes ønske. Personalet giver kunderne både tid, opmærksomhed og vejledning, der sikrer en meget stor tilfredshed.

"Det viser sig at kun 30% af alle kvinder bruger den rigtige størrelse i BH, vi gør derfor hver dag vores yderste for at flere kvinder bliver opmærksomme på dette og det er ikke ualmindeligt at en kunde kan gå ud af butikken med en helt anden størrelse end den hun regnede med at skulle købe" - Indehaver: Helle Svendsen

Det er Blondehusets hjertesag at vise, hvor smukke kvinder i alle aldre og størrelser er og derfor laver de deres eget magasin hver sommer, for at sætte fokus på, at det er fedt at være unik og at vi ikke behøver at ligne modellerne i de store modeblade. Magasinet er gratis og kan hentes i butikken og kan ses på deres  website.