Gå til indhold
©  Foto:

Bolcheriet® i Svaneke

I den flere hundrede år gamle købmandsgaard på Svaneke Torv 7 finder du Bornholms første og ældste bolsjekogeri som inviterer alle slikmunde ind. 

Se hvordan et bolche bliver kreeret fra start til slut af de professionelle bolchekogere. Bolcheriet® har specialiseret sig i logobolcher samt bolcher til alle livets fester og har pt. Danmarksrekord med 21 bogstaver i ét bolche. 

Svanekebolcher blev grundlagt af "Onkel Thomas Brandt Ipsen” og videregivet hans nevø “Thomas Brandt Touray” der var med fra start da Svanekebolcher åbnedede dørene op. Bolcheriet i Svaneke drives idag af ægteparret Thomas & Mariam Brandt Touray der grundlagde Bolcheriet i 2001.

Du kan med egne øje se dette flotte traditionelle kunsthåndværk som er udført i Danmark i over hundrede år.  

Nyd duften af de nylavede bolcher og få en varm smagsprøve på de håndlavede lækkerier. Lad ikke børnene gå glip af dette bolcheeventyr. 

Mangler du en sød hilsen?  

Den hyggelige bolchebutik byder bl.a. på de prisvindende gourmet bolcher, håndklippede rustne søm, slikkepinde, bolcheglas og de berømte originale dåbs & konfirmandbolcher. For at garantere kvalitet vil du udelukkende finde Bolcheriet®s egne konfektureprodukter i butikken. En sød gaveidé.

Bolcheriet er en familieejet virksomhed 

Share your wonders: