Gå til indhold
©  Foto:

Bromølle Kro

Book bord på Danmarks ældste kongeligt privilegerede kro, Bromølle Kro.

Tag vennerne eller familien ud og spise på Bromølle Kro, der er Danmarks ældste kongeligt privilegerede kro. Kroen er omgivet af skov på alle sider, og har udsigt til Åmose Å i det idylliske Vestsjællandske landskab. Restauranten serverer lækker dansk mad og om sommeren kan gæster sidde udendørs på terrassen. I løbet af året er der en masse "menu og show" aftener, som kombinerer den gode mad med en live koncert i historiske omgivelser. 

Der er også overnatning på kroen i hyggelige værelser med egen privat terrasse.   

Restaurant på Bromølle Kro

I Bromølle Kros hyggelige og lyse restaurant sidder man med udsigt over Åmose Å. Om sommeren er der mulighed for at sidde ude på terrassen, hvorfra man kan se lige ned i åen.

Menuen består af traditionelle og nye danske retter, tjenerne møder jer altid med et smil, og det kan være en god idé at bestille et bord. Selskaber er også velkomne, da kroen kan modtage fra 15-200 kuverter.

Menu og show på Bromølle Kro

Siden arrangementets første bragende succes i 2013, har Bromølle kro arrangeret "Menu og show" flere gange om året. Få lækker mad serveret, mens du nyder god live musik. Kom til 4 forskellige "menu og show" events om vinteren og 4 om efteråret - der skal også være noget festligt i de kolde måneder!

Share your wonders: