©  Foto:

Bryggeriet Herning

Hos Bryggeriet Herning er det i sagens natur hjemmebrygget og frisktappet øl, der er i fokus, men vi kan byde vores gæster på meget mere end godt øl. 

Bryggeriet Herning har en længere historie bag sig, med et familieejerskab der altid har sat kvalitet i højsædet samt HYGGE. Vi er et bryggeri, hvilket afspejles i, at udvalgte retter indeholder øl. Ydermere er vi leveringsdygtige i en god årgangsvin. Vores personale bliver trænet i at kunne finde lige den vin, som du ønsker til din ret.

Vores menukort er småt, men godt! Vi skifter efter sæson, hvilket betyder, at vi altid fremtryller de absolut bedste råvarer.

Bryggeriet Herning ligger på Torvet 3C (i kælderen) i en af byens smukkeste bygninger – nemlig Herning Hede- og Diskontobanks gamle bygning. Her har den færøske kunster Trondur Patersson i samarbejde med den danske glasmester Per Hebsgaard forvandlet bankens gamle kælder til et åbent og lyst rum med en enestående belysning. Den originale bankboks fra 1912 – leveret af Herning Pengeskabsfabrik – er bevaret, og den bidrager i samspil med de store kobberkedler til Bryggeriets helt særlige atmosfære.

Vi glæder os til at se dig her.

Se menukort og bestil bord her: www.bryggeriet.dk/herning