©  Foto:

Byaasgaard Natur Camping- Campingliv med fjordudsigt og hygge

Byaasgaard Naturcamping ligger direkte ned til Roskilde Fjord, midt mellem Frederiksværk og Hundested. Ideel plads for personer som ønsker at være i naturen og alligevel tæt på byen.

Her er store legepladser, hoppepude, bademuligheder, krabbefiskeri fra badebroen, masser af hyggelige muligheder for de fleste.

Byaasgaard Natur Camping ligger midt på Halsnæs mellem Hundested og Frederiksværk, med den smukkeste udsigt over Roskilde Fjord. Her kan børnene boltre sig på hoppepuden, i klatrestativet eller bade med mor og far i fjorden. Der er også en badebro, som tager dig ud på det gode sted, hvor du kan bade.

Hillerød og Roskilde er kun 1/2 times kørsel væk og København og Helsingør ca.1 time. Byaasgaard Natur Camping har det meste..lige fra hygge til gratis hotspot.

Rent-a-tent. Camping med stil

Kunne du tænke dig at holde campingferie og så alligevel med stil? Det kan du nu få mulighed for på Byaasgaard Natur Camping. Her kan du vågne op til den skønneste fjordudsigt og med vue direkte op til stjernehimmelen. Kombiner bekvemmelighederne ved at bo på hotel med camping livet. 

Book jeres ophold

Faciliteter

  • Gårdcafé
  • Gårdbutik
  • Telte
  • Hytter
  • Familie- og handicap baderum
  • Puslepladser/rum
  • Vaskeri
  • Fælleskøkkener
  • Gratis internet via hotspots
  • Bade- og bådebro

Gårdcafé og fællesspisninger

I Byaasgaards Gårdcafé lægges der vægt på at være et mødested for hyggelige stunder med venner og familie, hvor folk kan slappe af og nyde hinandens selskab. Fokus på enkelhed og lækre retter uden alt for meget ståhej. Med Byaasgaard som kulisse for nærvær, natur og fællesskab, går tankerne om lokal mad og drikke op i en højere enhed.

Derudover bliver der også arrangeret fællesspisninger i samarbejde med Spisekammer Halsnæs den sidste torsdag i hver måned. Maden er tilberedt af frivillige, og man samles ved lange borde for at nyde en dejlig aftensmad sammen. Stedets grønne hverdagsmad til både børn og voksne, er baseret på sæsonens lokale råvarer og tilbydes til rimelige priser, altid med særligt fokus på børnevenlige retter.

Badebro i fjorden

Vandkvaliteten i Roskilde Fjord er bemærkelsesværdig ren og klar, perfekt til en forfriskende dukkert eller en dag med krabbe- fiskeri. Midt på broen finder du en badeplatform med en rutsjebane, som især er velegnet til børn. Afhængigt af tidevandet er der typisk mellem 40-60 cm vand, så selv de mindste kan nyde at bade her.

Broen er ideel til at fiske efter krabber og rejer. Med en simpel bambusstang og snøre er der gode chancer for at få en god fangst! Hvis du mangler udstyr, er der krabbefiskestænger i gårdbutikken.